• Ново
4 БР. Регулируема Резба Рамка на легло Срещу Разклащане, Прислужници на Леглото, Прислужници на леглото, Които Пързалка, Прислужници за Рамката на леглото, Стабилиз?

4 БР. Регулируема Резба Рамка на легло Срещу Разклащане, Прислужници на Леглото, Прислужници на леглото, Които Пързалка,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

?【Обнови хонорар таблата рамка легла】 Сме намерили начин да се спре скърцане на легло, с помощта на нашите нови фиксаторов на таблата за стенни фиксаторов с по-голяма устойчивост и эстетичностьюИнсталацията отнема секунди и шум може лесно да бъде отстранена.Ще ви помогне да се наслаждавате на по-качествен сън. ?【Спокойствие Здрава двустранна лента запазва таблата здрав и не оставя следи върху таблата.Здрав iron винт осигурява стабилна и продължителна употреба.Много полезни легла. ?【Лесна инсталация】 Просто прикрутите хонорар на леглото на място, не сверля стената или таблата, и вашето таблата ще се превърне в стабилен и здрав за няколко минути.Дължина на винта може да се регулира от 42 mm до 110 мм, за да се адаптират към различни зазорам между bobble мебели и стена.Просто станете, когато искате, след монтирането на тези фиксаторов за рамката на леглото. (EVA-хастар срещу стената. ?【Широко приложение】Dualshine bed stabilizers осигурява регламентирана подкрепа и стабилизиране на повечето части от мебели, като нестабилни маси, гардероби, шкафчета, дивани и врати, чрез коригиране на броя на винтове, което осигурява по-тих живот, без шум.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория