• Ново
Трапезни столове SEYNAR, Модерни Акцентные Столове с Кадифена тапицерия, Комплект от 2 столове, Тоалетка със Златни Метални крака за хол, Спалня и зала за изчакване (Бя?

Трапезни столове SEYNAR, Модерни Акцентные Столове с Кадифена тапицерия, Комплект от 2 столове, Тоалетка със Златни Метални крака

Rating 
BGN 69.33

Сума
Налично за поръчка

【Удобно бархатное стол】Трапезни столове, изработени от бархатного материал, който е мек, приятен за кожата и лесен за почистванеУкраса с нитове подчертава елегантен и с външния вид на тоалетна масичка, която се отличава с висока практичност, а също така увеличава стойността на дома си. 【Ергономичен дизайн идеалната височина на】Стол за грим, изработени от мека и гъвкава пяна в комбинация с ергономична висока облегалка с дрямка, която осигурява по-добра поддръжка на гърба и осигурява комфортно седене.Освен това, всяка метална крак на стола с подложки, за да се предотврати надраскване на пода, както и намаляване на нивата на шум. 【Здрав и универсален】 Столове accent не само са силни и трайни, но и са подходящи за различни сценарии, като гримерная, трапезарии и осиновители, за да съответства на вашия дом и да бъдат способни да го украсяват. 【Размер на изделия и монтаж на】 Размери на кухненски столове : Д 19,1 "х Ш 24,6" х Г 32,87", максимално тегло - 250 кг.Комплект маса за стола съдържа : 2 х места за хранене на стол, винтове, за да проверите за столове и инструкции.За да завършите сглобяването просто следвайте инструкциите.Запазването на предишния време и енергия. 【Гаранционно обслужване на стоките】 Ако трапезария стол е повреден по време на транспорта или някакви проблеми по време на употреба, моля, изпратете ни имейл по всяко време, и ние бързо ще ви предоставим решения, които ще ви помогнат да решите проблема.Мек и приятен за кожата.Лесен за почистване. 4 метални крака на стола, които са устойчиви и издръжливи.За да завършите сглобяването просто следвайте инструкциите.За да се избегне надраскване на пода.За намаляване на шума.Дебели възглавници дълго не сминаются.Силата на въздействието на облегалката на лумбална опора опора е добра.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория