• Ново
2-Местен разтегателен, 52,7 Модерен Плюшено мек вълнен плат, диван Loveseat, Диван за Сядане, на Стол с Акцент, Осеян Дрямка на Дивана Loveseat за Хол, Спалня, Офис (Жълт)

2-Местен разтегателен, 52,7 Модерен Плюшено мек вълнен плат, диван Loveseat, Диван за Сядане, на Стол с Акцент, Осеян Дрямка

Rating 
BGN 180.00

Сума
Налично за поръчка

Този малък диванчик mordern loveseat пуснат изтънченост в оформлението на хола, като в него могат да се настанят двама Тя е изградена на четири крака от масивна дървесина, е с рамка от масивна дървесина, поролоновую тапицерия и плюшевую флисовую кърпа, а уникален дизайн облегалка и подлакътници придава неповторима атракция.Дополните интериора на стаята този диван, който се актуализира на вашето жизнено пространство!. ?[ Удобна седалка и облегалка ] Седалки имат страхотен и уникален външен вид, дебела възглавница от пружинна създава мека пяна и изградят една основа на подкрепа и облегалката, което ви позволява да се отпуснете и да се забавляват през целия ден без дискомфорт. ?[Украса малки помещения] Този диван loveseats може да се побере в малки помещения, като апартамент, студио, дори в хола и спалнята.Декориране на пространството, той може да се комбинира с другите мебели, създавайки топла, но не переполненную атмосфера. ?[ Здрава и устойчива конструкция] Този диван loveseat е изработен от здрава изкуствена дърво с дървени крака и допълнени на дебелото пружинна възглавница от стиропор, която ще устои на изпитанието на времето.Висококачествена пружина стълб гарантира, че седалката да не се разпадне, след честа употреба.Този малък разтегателен loveseat осигурява отлична подкрепа с тегло 450 килограма. ?[Универсално използване] Тканевое фотьойл-разтегателен accent ще се превърне в идеалното допълнение за хола, където е възможно да се отпуснете по време на четене или игри.В него можете не само да седи, да пият кафе, да гледате филми, да играете игри, да чете книги и да общуват с приятели, но и се използва като офис мебели в офиса, за делови преговори. ? [Лекотата на монтажа] се предлага от склад в САЩ.размери на дивана 52,8 "Шх22,8"Дх27,6"Х Всеки може лесно да го инсталирате за 10 минути.разполага с отличен екип от резервни части за поддръжка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Ние се радваме да ви служи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория