• Ново
SpringSun 5-Нива, библиотека с Кацане Рафт, Органайзер За Съхранение в Провинциален Стил за Дневната, Дървени и Метални полици за Дома и Офиса

SpringSun 5-Нива, библиотека с Кацане Рафт, Органайзер За Съхранение в Провинциален Стил за Дневната, Дървени и Метални

Rating 
BGN 35.46

Сума
Налично за поръчка

?【Здрава конструкция и плака премиум-клас】 bookshelf Spring Sun е изработен с рамка от квадратна стоманена тръба, защитена от ръжда на висока температура боядисване и отборной древесностружечной печкаМежду всеки ли още не са фиксирани три стоманени тръби, осигуряващи устойчивостта на библиотеката.Здрава конструкция гарантира стабилност и сигурност на библиотеката. ?【Градски промишлен и класически дизайн】 Промишлен дизайн, подходящ за дома, кафенета и офиси.Чист и прост стил идеално се съчетава с всички домашни премяна.Много популярен библиотеката, съчетаващ в себе си декоративно и функционално предназначение. ?【Универсален】 5-диференцирани рафтове осигуряват достатъчно място за съхранение на книги, бижута, подбрани чудеса, растения в саксии, cd-та и бижута.Подходящ е за хол, спалня, офис, ресторанти и кафенета. ?【Лесна настройка】 В комплекта са включени и подробни инструкции и всички необходими аксесоари.В комплект вървят безплатни шестостенни ключове.Ще ви трябва само 5-10 минути, за да се съберат на масата. ?【Размер и товароносимост】Общият размер на рафтовете е 13,5x13x64,2 инча.Височина между слоевете е 13,2 инча.Максимална безопасна натоварване на всеки рафт е 25 паунда.Достатъчно голяма, за да побере всичко, което искате.А теглото на масата е 19 паунда.Можете лесно да преместите маса.Bookshelf Spring Sun изработени от неръждаема рамка от квадратни стоманени тръби и отборной ПДЧ.Здрава конструкция осигурява стабилността и сигурността на библиотеката.Промишлен дизайн, подходящ за дома, кафенета и офиси.Много популярен библиотеката, съчетаващ в себе си декоративно и функционално предназначение. 5-диференцирани рафтове за съхранение осигуряват достатъчно място за съхранение на книги, бижута, подбрани чудеса, растения в саксии, cd-та и бижута.Подходящ е за хол, спалня и офис.

Всичко за продукта

SpringSun SpringSun bookshelf is constructed with rust proof square steel tube frame and selected chipboard. Sturdy structure ensures the stability and safety of the bookcase. :

Подобни продукти в категория