• Ново
рамка на легло размер king-size ctbsme, Здрава метална рамка, легла с 9 крака за пружинен блок и матрак, Лесен монтаж без инструменти, черен (76 * 79.5 * 7)

рамка на легло размер king-size ctbsme, Здрава метална рамка, легла с 9 крака за пружинен блок и матрак, Лесен монтаж без инструменти,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

? 4000 паунда за ТЕЖКИ УСЛОВИЯ на РАБОТА : Здрава метална рамка легла със здрава конструкция осигурява отлична подкрепа на вашия матрак и пружинен блок (не са включени в комплекта) за да се спи на матрак ? РАЗЧИТА на 9 крачета : Нашата здрава стоманена рамка легла с опора на 6 крака е здрав за по-дълга употреба и поддръжка. ? Инсталация за 3 минути : Нашите проекти рамки на леглата кралски размери могат да бъдат инсталирани в рамките на 5 минути (не са необходими инструменти), лесна за сглобяване, и не е нужно да търсите информация. ? ЛЕКОТА на ДВИЖЕНИЕ : ctbsme представлява проста рамка на легло, размерите му са 76 на 79,5 7 инча (Lxwxh).МОЖЕТЕ да преместите КОМПЛЕКТ ЛЕГЛА В СТАЯТА до ВРАТАТА И по стълбата. ? Гаранция 5 години : рамки за легла ctbsme имат 5-годишна история на производство, ние имаме гаранция за качество, а теглото на нашите изделия е 4000 лири.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория