• Ново
Прозрачен Калъф за дисплея на XUEHONG001, Защитно Витрина, Прозрачна Акрилна Куб За Съхранение Фигури На Масата, Модели, Колекционерски Играчки, Прахоустойчив, Защитна ?

Прозрачен Калъф за дисплея на XUEHONG001, Защитно Витрина, Прозрачна Акрилна Куб За Съхранение Фигури На Масата,

Rating 
BGN 30.60

Сума
Налично за поръчка

◼️ Прозрачен акрилен материал : За производството на витрини сме избрали акрилен лист с дебелина 3 мм, с висока прозрачност, добра химическа стабилност, устойчиви на uv, добър блясък, не пожълтяват и след продължителна употреба, гладки ръбове и ъгли не травмируют ръце ◼️ Висока прозрачност : дисплей е прозрачен като кристал, с коефициент на пропускливост на светлина 95%, което позволява по-ясно да показва вашите любими колекции, което ви гарантира ясен преглед на 360 °. ◼️ Штабелируемая декоративна кутия : Основа и горна плоча с акрилни витрини са изработени от композитни дървени-пластмасови плочи с висока твърдост, дебелина 10 мм, с помощта на този здрав материал, можете също така да оформите я за украса на дома и пести място. ◼️ Пылезащитная Защитна кутия : Можете да премахнете мръсни плотове и превърнете обикновените ценни неща по рафтовете в красиви акценти, както и защита на техните сувенири или кукли от прах и неприятни миризми, по-добре да защити своите неща. ◼️ Многофункционален куб за плота : Тази прозрачна витрина може да се използва за демонстрации и за съхранение на предмети с колекционерска стойност, фигури, подадени под натиска на автомобили, модели, украса, кукли, играчки, сувенири, козметика, парфюми и т.; идеален за бизнес витрини или на предмети от бита. ◼️ Прозрачен акрилен материал : За производството на витрини сме избрали акрилен лист с дебелина 3 мм, с висока прозрачност, добра химическа стабилност, устойчиви на uv, добър блясък, не пожълтяват и след продължителна употреба, гладки ръбове и ъгли не травмируют ръце. ◼️ Висока прозрачност : дисплей е прозрачен като кристал, с коефициент на пропускливост на светлина 95%, което позволява по-ясно да показва вашите любими колекции, което ви гарантира ясен преглед на 360 °. ◼️ Штабелируемая декоративна кутия : Основа и горна плоча с акрилни витрини са изработени от композитни дървени-пластмасови плочи с висока твърдост, дебелина 10 мм, с помощта на този здрав материал, можете също така да оформите я за украса на дома и пести място. ◼️ Пылезащитная Защитна кутия : Можете да премахнете мръсни плотове и превърнете обикновените ценни неща по рафтовете в красиви акценти, както и защита на техните сувенири или кукли от прах и неприятни миризми, по-добре да защити своите неща. ◼️ Многофункционален куб за плота : Тази прозрачна витрина може да се използва за демонстрации и за съхранение на предмети с колекционерска стойност, фигури, подадени под натиска на автомобили, модели, украса, кукли, играчки, сувенири, козметика, парфюми и т.; идеален за бизнес витрини или на предмети от бита. ◼️ Функция : Изискан подарък кутия за защита : тази прозрачна кутия с дисплей е идеален избор за опаковане на подаръци за децата и любителите на играчките в специални поводи, като рождени дни, абитуриентски, Коледа или детски ден.

Всичко за продукта

Product Name:
Clear Acrylic Display Case/Storage cube/Countertop box
Color:
Transparent+Black
Material:
Acrylic (3MM)
Base:
wood plastic board (10MM)
Size:
Length X Width X Height
Applicable scene:
Museum/Store/Weddings/Party/Office/Cloakroom
Function:
Show/Dustproof/Protection/Storage
Whether to assemble:
yes
◼️ Display box opening and closing method:
Sliding door:
The length of Display bos is 30 CM and above
Side open door:
The length of Display bos is 30 CM and below
◼️ Packing list:
1 x Clear Acrylic Display Case:
◼️ Prompt:
In order to avoid damage to the transparent board, there is a protective film on both sides of the board, please tear off the protective film before use:
We only sell display boxes, others are exhibits :

Подобни продукти в категория