• Ново
Регулируема Резба Инструмент за защита на скелет легла От Сътресения, Прислужници на леглото, Нощни Телескопична Транспорта, Стабилизатор за Легла, Изголовий, Шка?

Регулируема Резба Инструмент за защита на скелет легла От Сътресения, Прислужници на леглото, Нощни Телескопична Транспорта,

Rating 
BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

【Намаляване на шума и разклащане】 : Благодарение на нашия строги действия по две точки на таблата, фиксирующему разклащане, можете да направите на леглото всичко, което искате, без да треперят и шумПолезно средство срещу разклащане легла за намаляване на шума.Можете да го закупите за вашия диван, ако той постоянно се тресе. 【Диапазон на регулиране на】 : Защитни облицовки на таблата са подходящи за фиксиране с разлика от 1,26-2,71 инча (32-69 мм).Материалът е направен от желязо, трайни и надеждни, могат да издържат на силен натиск. 【ПРИНЦИП ДИЗАЙН】 : Инструменти за защита от разклащане на рамката на легло с регулируема дърворезба са определени здрава двустранна лента, дължина на винта може да се регулира, за да се адаптират към различни зазорам, а възглавница EVA амортизирована и завързано за намаляване на шума.Лесно да се промени стабилност на рамката на леглото, само за няколко минути, просто привинтив защитни елементи на таблата на място. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Прислужници на леглото за защита от разклащане могат да осигурят подкрепа на рамки за легла, благодарение на което си легло не е лесно да се разклатят и издава шумове, също така може да се прилага на гардероб, маса, етажерка, разтегателен и други предмети, които са изправени до стената. 【Комплекта】 : 4 събрани инструмент за защита на разклащане.Не е нужно да ги събере отново.Ако се нуждаете от инструменти за по-кратко, моля, развийте винтовете и съберете отново. "Да Им е много лесно да се управлява.През нощта все още беспокоите себе си или семейството си, поради разклащане на леглото, или все още се притеснявате, че трясущаяся мебели да навреди на вашата стена?Разклащане на мебели не само създава шум, но и причиняват вреда на корпуса на мебелите поради честото треперене.Нашите средства за защита на скелет легла от разклащане - вашият най-добър избор.Ефективно намаляват нивото на шума и предпазва стената от увреждане, предотвратяване на люлка, за успокояване на настроението и подобряват качеството на съня. Нашите резба водачи привинчиваются на място, за да за няколко минути, за да превърне рамка на леглото, като я прави по-устойчива. Това е регулируема резбово устройство за защита рамка легла разклащане може да се използва върху легла, шкафове, столове, дивани и други предмети, които се използват по стените.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория