• Ново
2022 Малки Кръгли Очила за четене, Модерни Очила с защита от синя светлина, Очила за Компютърна Пресбиопия, Черни Очила за Жени (Цвят: 3, Размери: + 350)

2022 Малки Кръгли Очила за четене, Модерни Очила с защита от синя светлина, Очила за Компютърна Пресбиопия, Черни Очила за Жени

Rating 
BGN 10.17

Сума
Налично за поръчка

【Очила за четене със защита от синя светлина】 - УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лещи със защита от синя светлина могат ефективно да блокират вреден от синя светлина, излъчвана от мобилните телефони и други устройства, намаляване на дискомфорт при четене или работаПресбиопические лещи с висока разделителна способност ни позволяват да се виждаме по-ясно, предпазват очите ви и ви помагат да заспите. 【Детайли в дизайна 】 Класически дизайн, удобна опора за носа, белите дробове лък тел, удобен и здрав пружинен шарнир, изключителна изработка - това са качествени очила са идеални за ежедневна употреба. 【Издръжлив и лесен】 Противоизносный, който предпазва от капки, лампа обектив, смола HD, оптимизиран дизайн на дебелина, лек, ултра-тънък, здрав, устойчив на надраскване, водоустойчив и маслостойкий, осигуряващ ви по-сигурна защита. 【Яснота и точност】 : Силата на увеличаване на лещи точно, са изработени от качествен и кристално чист материал, който позволява лесно да се чете на малки текстове и най-малките детайли без напрежение, много диоптъра на избор. 【БЕЗГРИЖНИТЕ ЗАКУПУВАНЕ на】 : Ние отдаваме голямо значение на качеството на нашите продукти. моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви проблеми с очила, и ние без колебание ще Ви предложим задоволително решение.Описание : ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН МАТЕРИАЛ -Нашите сини светозащитные очила за четене, изработени от небьющегося материал, който се различава сверхпрочностью, устойчивост на износване, стрессоустойчивостью и суперлегким тегло, което ви осигурява супер удобни за носене.Регулируеми черни светещи рамки женски очила за четене не само се адаптират към различни форми на лицето, но и са подходящи за различни възрастови групи. Кръгли очила за четене 2022, малки модерни очила с защита от синя светлина, очила за компютърна пресбиопия, черни очила за жени, мъжки лещи цвят : прозрачни лещи Материал рамки : пластична, материал за рамки : ацетат, Тип облекло : Очила за четене, Височина лещи : 5 см, вид на продукта : Широчина-лещи : 5,1 виж Съдържание на опаковката : 1 Очила за четене Забележки : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория