• Ново
Дамски Очила за четене AQWANO, Блокиране на Синя светлина, Компютърни Очила за четене в Големи размери, Модерен Квадратен Дизайн с пружинным тръба на шарнирна връзка, ?

Дамски Очила за четене AQWANO, Блокиране на Синя светлина, Компютърни Очила за четене в Големи размери, Модерен Квадратен

Rating 
BGN 7.00

Сума
Налично за поръчка

?【Големи стилни очила за четене, които никога не са виждали】 Ретро дизайн по-големи и модни рамки за очила, подходящи за всички форми на лицето (кръгли, квадратни или във формата на сърце) и може лесно да се комбинира с различни типове облекло, създаване на нови стилове ?【Лещи за четене с ефективна филтрация на синя светлина, блокер лещи 】 дамски очила за четене със синя светлина придават на очите си жизненост по време на четене на електронни таблици или отдих възраст четене на бестселъри. големи и удобни. ?【Висококачествени рамки И лещи】 Ние използваме солидна лекар по дентална медицина за ръчна работа, която не е лесно разгражда и се отличава с елегантност.Лещи са по-ясни, отколкото конвенционалните, а също така имат по-висока точност.Най-добрият избор !!. ?【Регулируеми пружинни панти】 Ергономичен дизайн, лък тел на пролетта loops могат да се отварят на 25 ° навън, за да отговарят на всяка форма на лицето. ? 【AQWANO SATISFACTION】- Бъдете сигурни при покупка, ние винаги обръщаме внимание на качеството на продукта, всеки проблем с тази стока, само се свържете с продавача, без никакво колебание, и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване!. Твърде силно излагането на синя светлина може да предизвика напрежение в очите, главоболие и замъглено зрение, да повлияе на проучване и ефективността на работата.Кажете сбогом на напрежение на очите, очила REAVEE предпазват очите от въздействието на цялата ежедневния живот и електронни устройства.Ще ви донесе добра визуално преживяване.Лещи за очила с помощта на най-добрата нова технология AQWANO, удароустойчив и водоустойчив, не съдържат прах и лесни за почистване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория