• Ново
Очила за четене NOVIVON за жени, 5 опаковки, Блокиране на Синя светлина за четене Котешко око, Реколта Очила с Антирефлексно филтър, UV-радиация (5 чифта в различни цветов?

Очила за четене NOVIVON за жени, 5 опаковки, Блокиране на Синя светлина за четене Котешко око, Реколта Очила с Антирефлексно

Rating 
BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

[Професионален обектив за защита на очите] Увеличительная леща, принудителна синя светлина, със защита UV400 ще ви помогне да филтрира над 97% от вредната синя светлина при използване на цифрово на екрана и четене на; Вече не се притеснявайте за главоболие, умора на очите или сухота в очите, причинени от продължително четене [Съвременни материали] Рамки за очила от поликарбонат, здрави, гъвкави, леки и идеални за продължително носене; Антибликовая прозрачна леща с висока разделителна способност и точното увеличение позволяват намаляване на хроматичната аберация. [Дизайн котешки очи и пролетта на панти] Модни негабаритная рамки за котешки очи с гъвкави кутия пролетта на електрически вериги под формата на виска може да намали свиване на главата, осигури комфортен носенето. [5 двойки, страхотна опаковка] Комплект от 5 опаковки стилни очила за четене за жени, можете да се облечете ги там, където трябва, че да е удобно за ежедневна употреба. [Безпроблемно обслужване] Ако срещнете някакви проблеми с очила, просто се свържете с нас и ние ще ви предложим задоволително решение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория