• Ново
Очила Miraflex Nick 53 за деца - Очила за момичета и момчета 19/142 53 години, на Възраст 16+ - Дограма от действително нетоксичен пластмаса (БПА, каучук, латекс, метал, не съдържа ?

Очила Miraflex Nick 53 за деца - Очила за момичета и момчета 19/142 53 години, на Възраст 16+ - Дограма от действително нетоксичен

Rating 
BGN 3.73

Сума
Налично за поръчка

Пластмасова рамкаНеполяризованный.Широчина на обектива : 53 милиметра. Мост : 19 милиметра. ✔️ За деца На възраст от 16 години : Очила, обикновено стават момчета и момичета на възраст от 16 години. Размерът на очите : 53 мм, размера на моста на носа : 19 мм, размер на виска : 142 мм В комплекта е включена и регулируема еластична лента за глава и калъф. ✔️ УДОБНА и ГЪВКАВА рамка : Пластмасова рамка Nick 53 изработени от висококачествен материал, който е гъвкав, лек, мек, здрав, въздействие, модерен и стилен.Продукти Miraflex на 100% не съдържа BPA и отговаря на стандарта на California Prop.В нашите оправах могат да се поберат лещи с високо съдържание на рецепта лещи +/- 28. ✔️ Остротата на ЗРЕНИЕТО : Рамки Miraflex анатомично са проектирани така, че да се разпредели коригиращи леща и тегло рамки за по-голяма площ, повишаване на комфорт на потребителя и осигурява добро визуално възприятие.Липсата на ефект при четене и гледане. ✔️ В КОМПЛЕКТ С ПОКУПКАТА : оригиналната дограма Miraflex Baby Lux и каишка в тон, за да се гарантира правилното и сигурно кацане.Оригинален калъф Miraflex с цип.Купи с увереност, ние ви даваме гаранция, че никога няма да съжалявате за покупката си.Удовлетворение е гарантирано.Пластмасова рамка.Неполяризованный.Широчина на обектива : 53 милиметра. Мост : 19 милиметра. ✔️ За деца На възраст от 16 години : Очила, обикновено стават момчета и момичета на възраст от 16 години. Размерът на очите : 53 мм, размера на моста на носа : 19 мм, размер на виска : 142 мм В комплекта е включена и регулируема еластична лента за глава и калъф. ✔️ УДОБНА и ГЪВКАВА рамка : Пластмасова рамка Nick 53 изработени от висококачествен материал, който е гъвкав, лек, мек, здрав, въздействие, модерен и стилен.Продукти Miraflex на 100% не съдържа BPA и отговаря на стандарта на California Prop.В нашите оправах могат да се поберат лещи с високо съдържание на рецепта лещи +/- 28. ✔️ Остротата на ЗРЕНИЕТО : Рамки Miraflex анатомично са проектирани така, че да се разпредели коригиращи леща и тегло рамки за по-голяма площ, повишаване на комфорт на потребителя и осигурява добро визуално възприятие.Липсата на ефект при четене и гледане. ✔️ В КОМПЛЕКТ С ПОКУПКАТА : оригиналната дограма Miraflex Baby Lux и каишка в тон, за да се гарантира правилното и сигурно кацане.Оригинален калъф Miraflex с цип.Купи с увереност, ние ви даваме гаранция, че никога няма да съжалявате за покупката си.Удовлетворение е гарантирано.Превъзходни слънчеви очила в небьющейся рамки за бебета, малки Деца малки деца, деца, юноши и възрастни!?Детски рамки Miraflex изключително гъвкави, те никога не треснут и не пренебрегнете космически.Рамки имат цельнокорпусную конструкция без панти, което значително намалява риска от наранявания на лицето и очите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория