• Ново
Асоциация на поло САЩ. Пижамный комплект за момчета - тениска с къс ръкав от 3 теми, къси панталони за сън и Пижамные панталони (Малко момче / Голямо момче)

Асоциация на поло САЩ. Пижамный комплект за момчета - тениска с къс ръкав от 3 теми, къси панталони за сън и Пижамные панталони

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

ВнесенИздърпайте закопчалка. POLO ASSN : Пижамный комплект за момчета; Автентичен и официално разрешено от Асоциацията на поло Съединените Щати; Повече, отколкото просто марка – това е опит.Високо КАЧЕСТВО : Нашите пижамный комплект за момичета включва тениска с къс ръкав, къси панталони за сън, тонус и дълги пижамные панталони; идеален за сън, партита с преспиване и уютните вечери у дома.Тениска С КЪС РЪКАВ : Дишаща и лека тениска за момчета осигурява максимален комфорт през цялата нощ.ПОДХОДЯЩИ ШОРТИ И пижамные ПАНТАЛОНИ : Отпуснете се или вздремните в тези меки панталони от приятна за кожата плат; Страхотна лятна пижами за момчета от всички възрасти.ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране, сушене на перална машина; Моля, обърнете се към описанието на продукта за повече информация.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория