• Ново
Подарък за малките момичета, Потници без ръкави с волани и лък За малки момичета, Жилетка в рубчик, Панталони с принтом на Сърцето, Превръзка На главата си, Дрехи за ?

Подарък за малките момичета, Потници без ръкави с волани и лък За малки момичета, Жилетка в рубчик, Панталони с принтом на Сърцето,

Rating 
BGN 4.24

Сума
Налично за поръчка

Подходящ е за всякакви поводи, дрешки, Подходящи за летните сезониТя е идеална за носене в помещения, на открито, фотография на детето, детски подарък и т. Осигурява максимален комфорт при ежедневната чорап на детето.Пратката включва : 1 бр. къси панталони + 1 бр. превръзка на главата.Моля, имайте предвид малката разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Материали осигуряват най-добрия опит на носене.Мека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Модерен лък и печатен дизайн, си Малко Дете, ще получите много комплименти.Подарък за малките момичета, потници без ръкави с волани и лък за малки момичета, жилетка в рубчик, панталони с принтом на сърцето, превръзка на главата си, дрехи за деца, ново одеяло за малки момичета Сезон : пролет, лято, пол : за момичета Вид на фигурата : с принтом, тип ръкав : без ръкав Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория