• Ново
Бижута LAZIAO, Коледен Шарм от Мъниста за Гривни, Колие, Мъниста От Сребро 925 Проба С Кубическим Цирконием, честит Рожден Ден, Коледа, Хелоуин, Подаръци за Свети Валенти?

Бижута LAZIAO, Коледен Шарм от Мъниста за Гривни, Колие, Мъниста От Сребро 925 Проба С Кубическим Цирконием, честит

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

❤Материал❤ Висулки, изработени от истинско сребро 925 проба и 5А кубически цирконовНе съдържа никел, олово, кадмий и гипоаллергенен, 100% безопасно за чувствителна кожа.
❤ Страхотни подаръци с високо качество и уникален стил - готови подаръци за рожден Ден, Ден на майката, годишнина, сватба, Коледа, Свети Валентин и цветя подарък за сестра, приятели, дъщери, внучки, съпруга, приятелка или всякакви специални случаи.
❤Е подходяща за гривни от САЩ, европейските гривни.Можете да създадете гривна или колие по свой вкус.
❤Произведени отговорно : LAZIAO се стреми да разработва и произвежда отговорно за нашите отбори и сведе до минимум въздействието LAZIAO върху околната среда на планетата. ❤ Не се притеснявайте след обслужване ❤ Гаранция за качество, в 30-дневен безпроблемно връщане и замяна.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви съмнения относно този продукт.Ние ще направим всичко възможно, за да ви обещая, приятни покупки.Добре дошли в LAZIAO ♥ Всички наши окачване проектирани така, че да е обърнат към повечето марки женски гривни-амулети. ♥ Не е нужно да се притеснявате за качеството на нашите ключодържатели, те не съдържат никел, олово, кадмий и хипоалергенни, 100% безопасно за чувствителна кожа.♥Освен това, високо качество и уникален стил - това са готови подаръци за рожден Ден, Ден на майката, Годишнина, сватба, Коледа, Свети Валентин и цветя подарък за сестра, приятели, дъщери, внучки, съпруга, приятелка или всякакви специални случаи.♥Най-накрая, ежедневни съвети, как да си сексапил добре и по-дълго, за да блесне. ♥ Избягвайте директно пръскане на парфюм директно на вашите сребърни бижута. ♥ Използвайте неабразивную полировальную кърпа, за да почисти леко потускневший сребърен ключодържател. ♥След носенето на сребърни бижута трябва да бъдат върнати в техния оригинален калъф или друга кутия или торбичка с подходяща подплата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория