• Ново
Джапанки rosyclo Shark за жени и мъже, Симпатични Чехли с облак Акула, Летни Меки Леки Нескользящие Сандали с дебела подметка с отворени пръсти, плажен къща, Детска Мътна ?

Джапанки rosyclo Shark за жени и мъже, Симпатични Чехли с облак Акула, Летни Меки Леки Нескользящие Сандали с дебела подметка

Rating 
BGN 13.93

Сума
Налично за поръчка

Подметка от этиленвинилацетатаПетата е с размер около 4 см. 【Отличен дизайн на акула】 Всяка пързалка shark е сладък акульи характеристики, дизайн, с отворени пръсти, ярки бели зъби на акула, може ефективно да защитават пръстите от удар, леко завърта на 15 ° от носа до опашката, на ъгъла на засаждане балансира налягането и эргономичен.По-удобно в чорап. 【Материал премиум-клас】 Тези чехли shark са изработени от здрави материал EVA, меки и удобни, с добра амортизация и еластичност.Лесно може да се облича и да се свали, да се сгъват и перекручивать, както дизайн, с отворени пръсти е много дишаща, така че не е нужно да се притеснявате за това, че вашите крака ще стане горещо и те вспотеют. 【Супер меки и леки】 В слайдовете Облачно shark се използват ходила с ултразвук, които да създават усещането, че сте ступаете по облаците, създава усещане на краката в облака и лек материал е по-удобно, отколкото гумени чехли / сандали. 【Противоскользящий и лесно моющийся】 Долната част на тапочек за баня е добро сцепление, за да се предотврати подхлъзване върху мокри повърхности.Горната част на лесно се избърсват и почистване.Той изсъхва бързо, за да позволи на краката остават сухи след душ или плуване. 【Идеален подарък】 Никой не може да откаже на тези забавни слайдове с акули за възрастни.Тези обувки са подходящи като подарък за Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св. Валентин, Ден на благодарността, Великден, абитуриентски, Нова година и така нататък.Подметка от этиленвинилацетата.Петата е с размер около 4 см. 【Отличен дизайн на акула】 Всяка пързалка shark е сладък акульи характеристики, дизайн, с отворени пръсти, ярки бели зъби на акула, може ефективно да защитават пръстите от удар, леко завърта на 15 ° от носа до опашката, на ъгъла на засаждане балансира налягането и эргономичен.По-удобно в чорап. 【Материал премиум-клас】 Тези чехли shark са изработени от здрави материал EVA, меки и удобни, с добра амортизация и еластичност.Лесно може да се облича и да се свали, да се сгъват и перекручивать, както дизайн, с отворени пръсти е много дишаща, така че не е нужно да се притеснявате за това, че вашите крака ще стане горещо и те вспотеют. 【Супер меки и леки】 В слайдовете Облачно shark се използват ходила с ултразвук, които да създават усещането, че сте ступаете по облаците, създава усещане на краката в облака и лек материал е по-удобно, отколкото гумени чехли / сандали.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория