• Ново
FIRAZIO 42 бр. Плетени Кожени Гривни за Мъже, Жени, Амбалажна Хартия, Дървени Мъниста, Маншет-Маншета, Пеньковые Кабели, Етнически Tribal Гривна Ръчно изработени Комплект Г?

FIRAZIO 42 бр. Плетени Кожени Гривни за Мъже, Жени, Амбалажна Хартия, Дървени Мъниста, Маншет-Маншета, Пеньковые Кабели, Етнически

Rating 
BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

42шт различни стилове плетени кожени гривни, различни стилове ни дават много впечатления от носенеМожете да споделите кожени влязат с украшения-гривни радост със своите близки и приятели.Тези гривни, изработени от висококачествена естествена мека кожа, коноп ръчно изработени и дървени мъниста, 100% ръчно изработени, здрави, им е трудно да се прекъсне.Комплект плетени етнически гривни - чудесен избор за подарък на баща си, момчета, двойки и приятели, те ще бъдат щастливи да получат плетени гривни за специални поводи, като Деня на бащата, Коледа, годишнини, абитуриентски, завръщане у дома, Свети Валентин, Ден на благодарността.Мъжки сплетен кожена гривна-в една опаковка включва 42 бр. различни стилове плетени кожени гривни, гривни от дървени мъниста, гривни с кръст, гривни с древом живот, гривни в етнически стил и многопластов гривни, различни стилове, ви дават много възможности за носене.Можете да споделите кожени влязат с украшения-гривни радост със своите близки и приятели.Регулируем размер - Сплетен кожена гривна е с дължина 7-8,5 инча, и вие можете лесно да регулирате силите, за да получите своя размер. черно-кафяви кожени гривни в ретро стил, които можете да носите заедно или поотделно, стилен и класически за жените и мъжете; комбинират с всички ваши дрехи почивка и демонстрируйте своята индивидуалност, всеки момент. Качество на материалите-Тези гривни, изработени от висококачествена естествена мека кожа, коноп ръчно изработени и дървени мъниста, 100% ръчно изработени, здрави, им е трудно да се прекъсне, здрав свързващ възел и еластична въже, дълго се използват и са удобни в чорап.Идеален подаръчен комплект - комплект плетени етнически гривни - чудесен избор за подарък на баща си, момчета, двойки и приятели, те ще бъдат щастливи да получат плетени гривни за специални поводи, като Деня на бащата, Коледа, годишнини, абитуриентски, завръщане у дома, свети Валентин, Thanksgiving.it това е и едно от най-добрите бижута за ежедневно носене, вие можете свободно да се смесват и мач. 【Следпродажбено обслужване】 365 дни безплатно връщане и размяна за вашето безопасно пазаруване.Ако имате някакви недоволството на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с вас с задоволително решение в рамките на 24 часа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория