• Ново
Сушилня за съдове Над мивка, Кухненски Шкаф за съдове за готвене, Поставка За прибори, Сушилня за сливи, 2-слойная Неръждаема Стомана, Разтегателен Кухненски органи?

Сушилня за съдове Над мивка, Кухненски Шкаф за съдове за готвене, Поставка За прибори, Сушилня за сливи, 2-слойная Неръждаема

Rating 
BGN 70.16

Сума
Налично за поръчка

[Спестяване на пространство] : Компактен дизайн, спестява пространство, благодарение на удобния достъп до съд и консумативи материали, както и прави кухнята по-стилна и уникалнаСтяга се намира на достатъчна височина и разстояние, за да се избегнат инциденти по време на пране. Лесно се инсталира, демонтаж и почистване, просто леко я повдигнете. [Здрава и устойчива] : Поставка за източване на съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, боядисан в черен цвят.Черно покритие, издръжлив, лесен за почистване, не ръждясва.Лесен за почистване и не ръждясва.U-образна конструкция гарантира стабилност и лесно може да издържа тегло до 50 кг (110 кг). [Измерете размера мивки] : Размер на събирането : 39,37 см в дължина x 12,59 инча ширина x 20,47 инча височина (100 см. * 32 см * 52 cm), дължина може да се регулира от 33,5 инча до 39,3 инча.Височина на крана трябва да бъде ≤ 17,3 инча, а дължината на мивки - ≤ 39 инча. [Лесен монтаж] : Поставка за чинии с шестигранным ключ и гаечен ключ, без допълнителни инструменти, не се изисква, а монтажът е удобно.Следвайте указанията за сглобяване на съответните модули.Добавете го в пазарската си кошница точно сега, и вие ще имате идеално средство за измиване на съдове.Ергономичен дизайн, дизайн на бутоните-капаче лесно запознат, удобен за ежедневно почистване. [Устойчива нескользящая основата с лепило] Кухненска простор има 4 малки прозрачни нещастници на лявото и дясното основание шкафове за мивки, които са надеждно да определи багажник на място.Устойчива конструкция не ще се разклаща или преобръщам дори след попълване. [Спестяване на пространство] : Компактен дизайн, спестява пространство, благодарение на удобния достъп до съд и консумативи материали, както и прави кухнята по-стилна и уникална.Стяга се намира на достатъчна височина и разстояние, за да се избегнат инциденти по време на пране. Лесно се инсталира, демонтаж и почистване, просто леко я повдигнете. [Здрава и устойчива] : Поставка за източване на съдове за готвене изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, боядисан в черен цвят.Черно покритие, издръжлив, лесен за почистване, не ръждясва.Лесен за почистване и не ръждясва.U-образна конструкция гарантира стабилност и лесно може да издържа тегло до 50 кг (110 кг). [Измерете размера мивки] : Размер на събирането : 39,37 см в дължина x 12,59 инча ширина x 20,47 инча височина (100 см. * 32 см * 52 cm), дължина може да се регулира от 33,5 инча до 39,3 инча.Височина на крана трябва да бъде ≤ 17,3 инча, а дължината на мивки - ≤ 39 инча. [Лесен монтаж] : Поставка за чинии с шестигранным ключ и гаечен ключ, без допълнителни инструменти, не се изисква, а монтажът е удобно.Следвайте указанията за сглобяване на съответните модули.Добавете го в пазарската си кошница точно сега, и вие ще имате идеално средство за измиване на съдове.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория