• Ново
Kigai Berries on Pink Подвесная Пътна Чанта за Тоалетни принадлежности за Жени и Мъже, Водоустойчив Прозрачен Хигиенична чанта за Тоалетни принадлежности, Козметика, Баня, ?

Kigai Berries on Pink Подвесная Пътна Чанта за Тоалетни принадлежности за Жени и Мъже, Водоустойчив Прозрачен Хигиенична

Rating 
BGN 11.39

Сума
Налично за поръчка

【Голям капацитет】 Нашия козметичен организатор е напълно оборудвана с 4 отделения (3 непромокаеми джобове с цип + 1 разкриваща мрежест джоб с еластична лента) Джобове с ципове позволяват ясно да показва free toiletries, които сте поставили.Също така ви е удобно да го вземе, преди да използвате.По-голям капацитет, което е достатъчно основание, за да отговори на нуждите на вас и вашето семейство. 【Обмислен окачен на кука】 Вграден в окачен на кука улеснява подвешивание чанта за тоалетни принадлежности или достъп до нея на вратата или штанге баня.След това е удобно вземете това, което ви трябва, от тази окачен чанти. 【Здрав материал】 Тази чанта за тоалетни принадлежности, произведени от саржевой тъкан, дълготрайна и стабилна, да е добре да си събират тоалетни принадлежности.Като ви предоставя високо качество опит в използването, който ще ви дълго време. 【2 подходящ размер】 се Предлагат в два размера : средно (10,8" (Д) х 8" (В) х 5.5" (W)), голям (12,6" (Д) х 9" (В) х 5,7" (Ш)). Средният размер може да побере вашата нещо правилно, а големият размер може да съхранявате вашите семейни тоалетни принадлежности.Два различни размери могат да задоволят вашите нужди и да организира работата на вашия персонал.Освен това, такъв организиран дизайн е отлично ще спести място за вашия багаж.Най-добрата компания за вашето пътуване. 【На удовлетвореността на клиентите】 на Удовлетвореността на клиентите има за нас от първостепенно значение.Ние сме сигурни, че ще се наслаждавате на нашите продукти, но ако не сте 100% удовлетворени, нашият екип за обслужване на клиенти ще работят с вас, за да оправя всичко!. 【Голям капацитет】 Нашия козметичен организатор е напълно оборудвана с 4 отделения (3 непромокаеми джобове с цип + 1 разкриваща мрежест джоб с еластична лента). Джобове с ципове позволяват ясно да показва free toiletries, които сте поставили.Също така ви е удобно да го вземе, преди да използвате.По-голям капацитет, което е достатъчно основание, за да отговори на нуждите на вас и вашето семейство. 【Обмислен окачен на кука】 Вграден в окачен на кука улеснява подвешивание чанта за тоалетни принадлежности или достъп до нея на вратата или штанге баня.След това е удобно вземете това, което ви трябва, от тази окачен чанти. 【Здрав материал】 Тази чанта за тоалетни принадлежности, произведени от саржевой тъкан, дълготрайна и стабилна, да е добре да си събират тоалетни принадлежности.Като ви предоставя високо качество опит в използването, който ще ви дълго време. 【2 подходящ размер】 се Предлагат в два размера : средно (10,8" (Д) х 8" (В) х 5.5" (W)), голям (12,6" (Д) х 9" (В) х 5,7" (Ш)). Средният размер може да побере вашата нещо правилно, а големият размер може да съхранявате вашите семейни тоалетни принадлежности.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория