• Ново
Гъвкав Удлинительный Притежателя бормашина, Удължител Отвертка за електрически бормашини, Интерфейсен Адаптер за Набиране на тренировки с Върха на Задвижващия в?

Гъвкав Удлинительный Притежателя бормашина, Удължител Отвертка за електрически бормашини, Интерфейсен Адаптер за Набиране

Rating 
BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

▶ Гъвкав изходен панел предпазва ръката си по време на въртене на вътрешното вала ▶Може да се използва за патрони, ръчни бормашини с гъвкав вал и електрически отвертки. ▶Корона гъвкав вал може да бъде оборудван с размер на отворите дръжка (шестостенни дръжка 1/4 инча). ▶Приложим за сгради на компютри, електрически шкафове, мебели, хлебни изделия с електрически уреди и други тесни помещения. ▶В някои тесни места отвертка не работи, и може да се монтира заедно с този гъвкав вал. ▶ Гъвкав изходен панел предпазва ръката си по време на въртене на вътрешното вала. ▶Може да се използва за патрони, ръчни бормашини с гъвкав вал и електрически отвертки. ▶Корона гъвкав вал може да бъде оборудван с размер на отворите дръжка (шестостенни дръжка 1/4 инча). ▶Приложим за сгради на компютри, електрически шкафове, мебели, хлебни изделия с електрически уреди и други тесни помещения. ▶В някои тесни места отвертка не работи, и може да се монтира заедно с този гъвкав вал.Характеристики : Този продукт е идеален за дейности, в малко пространство, подходящи за сгради, компютри, електрически шкафове, мебели, уреди и други места, където отвертка не може да работи (например : за тесни пространства, мъртъв ъгъл).Подходящ за малък гаечен ключ /ръчни бормашини за постоянен ток, с регулируема скорост на въртене/пневматично отвертка/ динамометрической бормашини.Това може да гарантира, че гъвкав вал работи по-добре с дрелью и никога няма да навреди на вал.На какво трябва да обърнете внимание, така че това е избор на электродрели, която може да регулирате въртящ момент.Забележка : При използване на динамометрической бормашини, моля, уверете се, че въртящ момент на двигателя не е твърде висока.Технически характеристики : Тип : Универсален гъвкав вал Материал : една седалка, всички метални Две секции, мека вала Размер : Свързване на шестигранник Размер на подробности шестоъгълник дръжки 6,35 мм (1/4 инча) Размерът на съединителната шестоъгълни глави 6,35 мм (1/4 инча) Дължина : 200 mm (7,86 инча), 300 мм (11,79 инча), 400 мм (15,72 инча) Помещение включва : 1x200 мм удлинительные отвертка 1x300 mm Гъвкав удължител за свредло 1x400 mm Гъвкав удължител на вала отвертка Забележки : 1. Размер за ръчно измерване, може да бъде грешка от 1 до 3 мм, се отнася за нормално явление.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория