• Ново
Безжична Ръчна Прахосмукачка SULEES, Авто Малка Прахосмукачка, която се презарежда чрез USB с Голям капацитет на Засмукване, Мултифункционален Накрайник 2 в 1 за Почист?

Безжична Ръчна Прахосмукачка SULEES, Авто Малка Прахосмукачка, която се презарежда чрез USB с Голям капацитет на Засмукване,

Rating 
BGN 9.20

Сума
Налично за поръчка

【Мини размер】 Този малък ръчен авто прахосмукачка лесно, е много лесно да се съхранява и транспортираБезжична конструкция премахва ограниченията в пространството и ви позволява да се движите свободно, без да се налага използването на кабели при почистване на ъглите на вашия автомобил. идеална за почистване на автомобила, е идеален спътник в колата си и подарък. 【Мощно абсорбиране на】 Ръчно авто прахосмукачка с мощен мотор, режим висока засмукване 6000 бкп, може ефективно ежедневно изтриване на домашни любимци, мръсотия и остатъци от храна в колата си.И осигурете защита от почистване на всеки ъгъл на вашия автомобил. 【Многофункционални аксесоари】 Смукателна дюза 2 В 1 и накрайник-четка подходящи за въздуховода a-ir/цепката между седалките; дълга корона като всмукване на накрайник може да се използва с приставка-четка за малки и скрити ъгли.Можете да комбинирате тези аксесоари в съответствие с различните нужди. 【Лесно почистване】 След употреба отворете контейнера за визуална кал се изсипва боклука, след това извадете филтъра от автомобилния прахосмукачка, я изплакнете с вода и подсушете втори път. 【За този продукт】Време на работа мини безжичен ръчно автомобилния прахосмукачка зависи от натоварването на почистване, опаковъчен лист 1 * авто прахосмукачка [включително филтъра], 1 * USB кабел за зареждане, 1 * най-дългата наставка, 1 * накрайник-четка. 【Мини размер】 Този малък ръчен авто прахосмукачка лесно, е много лесно да се съхранява и транспортира.Безжична конструкция премахва ограниченията в пространството и ви позволява да се движите свободно, без да се налага използването на кабели при почистване на ъглите на вашия автомобил. идеална за почистване на автомобила, е идеален спътник в колата си и подарък. 【Мощно абсорбиране на】 Ръчно авто прахосмукачка с мощен мотор, режим висока засмукване 6000 бкп, може ефективно ежедневно изтриване на домашни любимци, мръсотия и остатъци от храна в колата си.И осигурете защита от почистване на всеки ъгъл на вашия автомобил. 【Многофункционални аксесоари】 Смукателна дюза 2 В 1 и накрайник-четка подходящи за въздуховода a-ir/цепката между седалките; дълга корона като всмукване на накрайник може да се използва с приставка-четка за малки и скрити ъгли.Можете да комбинирате тези аксесоари в съответствие с различните нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория