• Ново
30 М./100 МЕТРА Камера за инспекция на канализационни тръби с 4,3 Монитор DVR Функция за HD Обектив на Камерата 6 led Лампи 16 GB SD карта 8500mAh Батерия Низкотемпературный Промиш?

30 М./100 МЕТРА Камера за инспекция на канализационни тръби с 4,3 Монитор DVR Функция за HD Обектив на Камерата 6 led Лампи

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

HD-камера : може ясно да се определи състоянието на тръбитеБяла светлина може да се регулира : съдържа 6 мощни led лампи за нощно виждане.Освобождаване на завоя : къси пружини в края на камерата осигуряват лесен тръбите, особено в труднодостъпни места.Дълбоко водоустойчива функция : професионален фланец процес хидроизолация IP68. Цветен TFT-LCD монитор 1 × 4. камера 1 × 13 мм Кабел 1 × 30 м. SD карта с размер 1 × 16 GB. 1 × Калъф за батерия за захранване. 1 × Перезаряжаемое зарядно устройство. 1 х Защитно фолио за камерата. 1 × Ръководство за потребителя.Канализация, като правило, се намира под земята и са невидими с невъоръжено око.Ако има изтичане на информация, ние не канализационного детектор, така че ние можем само да копаят земята, за да намерите източника на теча, че е много неприятен.Бихме искали да знаете, къде е дефектна канализационната тръба, и е трудно да се види точната изтичане директно с невъоръжено око, но детектор на тръбата може бързо да открие си.Камера за разглеждане на вик позволяват лесно да се види какво не е наред с вашия канализационным тунел, така че не трябва да излиза навън, за да наемете оборудване или наемане на водопроводчици.Можете да го използвате под земята, от вътрешните стени, тавани, водосточни желобах, в тесни помещения или на други трудно достъпни места. 【Кабел с дължина 30 м】 Тази камера за инспекция на канализационни тръби с кабел с дължина 30 М, с него лесно се проверява на място, които се намират извън нашите възможности в нормални условия.Функция за броене на разстояния и по кабел осигурява кристалната яснота на определяне на дължина, на която той се простира, и на площада, която го постига. 【4,3 "Цветен монитор Ultra HD TFT LCD】Тази система от камери за разглеждане на тръби е оборудван с 4,3-инчов цветен монитор ultra HD TFT LCD, който показва точно на мястото, където ще искате да го видите.Екран вграден в защитен корпус и е снабден с вграден сенника, който предоставя по-добър преглед при работа в условия на ярка светлина. 【Функция за запис DVR】 Тази камера за инспекция на тръби поддържа функция, DVR, в комплекта е включена SD карта обем 16 GB (SD карта обем 16 GB безплатно, нейният размер може да достигне до 32 GB).Можете да записвате всички ясни изображения или видео по свое усмотрение, по всяко време, когато осматриваете тръбата или канала. 【Време на работа до 14 часа】 Камера за инспекция на тръби с мощен, устойчива на ниски температури батерия с капацитет 8500m Ah.Време на непрекъснато използване на литиева батерия може да достигне 14 часа при пълно зареждане на батерията. 【Широко приложение】 Вместо да плащат висока цена за наем на оборудване или наемане на вик, е лесно да разберете, какво не е наред с канализационными тунели, използвайки камера за инспекция на тръби; Отводняване на камерата може да се използва под земята, вътре стени, тавани, желобах в тесни места или други трудно достъпни места.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория