• Ново
Mobestech Механична клавиатура 1 Комплект 136 бр. Подарък Декор на клавиатурата Специален Компютърен Рожден Ден Персонализирани Аксесоари за Доставка Механичен Офис Уч?

Mobestech Механична клавиатура 1 Комплект 136 бр. Подарък Декор на клавиатурата Специален Компютърен Рожден Ден Персонализирани

Rating 
BGN 20.97

Сума
Налично за поръчка

Аксесоари за механична клавиатура : Съвместим с повечето механични клавиатури, което ви осигурява по-голямо удобствоКапачки за комбинации PBT : идеален набор от капачки за клавиатура за подмяна на стария или единствен.Сменяеми капачки за клавиатура : Ергономичен дизайн за удобно усещане в ръката, вие ще се влюбите в това.Декор на клавиатурата : Използва се точно на производството за осигуряване на стабилни характеристики и висока надеждност.Ключови главни букви : Процесът сублимация затруднява изтриване на символи.Пратката включва 1 комплект/136 бр. x капачки за ключове Характеристики -Височина на тези капачки за ключове е съвършено и ергономични, ви позволява да използвате клавиатурата, от която лесно се уморяват Персонализирани механични капачки за ключове. - Цвят : Различни цветни Капачки за клавишите на клавиатурата. - Той може да бъде приложен към вашия клавиатурам, за да удължи живота на механични капачки за ключове.18 инча Защитно фолио за клавиатура. - Материал : декоративни Капачки за ключове от ПБТ. - Това ви позволява да се насладите на играта, работата, набор на текст благодарение на удобния за ръце аксесоари за механична клавиатура. - Не само практичен калъф за клавиатура, но и украсата на клавиатурата, офис и ученически принадлежности. - Уникален и красив външен вид, отличен светопропускаемость, механични шапки за клавиатури.Описание на продукта Канцеларски материали, ученически пособия Този продукт е набор от капачки за ключове. декоративни шапки за комбинации са лесни за инсталиране и подходящи за професионална и лична употреба.Обичай капачки за ключове са Изработени от материал PBT премиум-клас и износостойки.Протектор клавиатура Удобно усещане за ръце, ще ви позволи да се насладите на компютърни течение на времето.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория