• Ново
Лунните Етикети за Дизайн на ноктите, 3D Самозалепващи Етикети за Дизайн на ноктите, Модерен Чар, Бяла Луна, Звезди Ость, Облачен Модел на Върховете на Ноктите, Напра?

Лунните Етикети за Дизайн на ноктите, 3D Самозалепващи Етикети за Дизайн на ноктите, Модерен Чар, Бяла Луна, Звезди Ость,

Rating 
BGN 39.74

Сума
Налично за поръчка

【Опаковка включва】 : 3 Листа самозалепващи стикери за нокти в стил луната и звездите, на всеки стикер е с дължина около 3,93 инча и ширина 3,66 инчаВсеки стикер е тази изискана независима опаковка, която позволява да се съхранява и транспортира по-удобно. 【Лесна употреба】 : Стикери за нокти с ярки и доста лесни за използване Този стикер за нокти на самозалепващи и не изисква лепило, просто използвайте пинсети, за да отклеить стикери за нокти и залепване на стикери за нокти към ногтю.Можете също да използвате най-горния слой на покритието, за да са красиви етикети прослужили по-дълго. 【Надежден материал】 : Стикери за нокти са изработени от екологично чисти материали, нетоксични, не са ограничени до някаква кожата и безопасни за употреба.Подходящ за всички приятелки, които искат да създават красиви нокти. 【Широко приложение】 : Стикери за нокти може да се прилага върху UV гел ноктопластика, акрилни нокти, естествени нокти, грим лице, калъф за телефон, артистичен дизайн, декорация на дома и т. на Нашите стикери за нокти ще ви помогнат самостоятелно да създават красиви рисунки за нокти със собствените си ръце в домашни условия. 【Услуги】 : Ние отделяме специално внимание на високото качество, и удобство за ползване.Ако имате някакви недоволство, свържете се с нас, за да получите удобен следпродажбено обслужване. 【Опаковка включва】 : 3 Листа самозалепващи стикери за нокти в стил луната и звездите, на всеки стикер е с дължина около 3,93 инча и ширина 3,66 инча.Всеки стикер е тази изискана независима опаковка, която позволява да се съхранява и транспортира по-удобно. 【Лесна употреба】 : Стикери за нокти с ярки и доста лесни за използване Този стикер за нокти на самозалепващи и не изисква лепило, просто използвайте пинсети, за да отклеить стикери за нокти и залепване на стикери за нокти към ногтю.Можете също да използвате най-горния слой на покритието, за да са красиви етикети прослужили по-дълго. 【Надежден материал】 : Стикери за нокти са изработени от екологично чисти материали, нетоксични, не са ограничени до някаква кожата и безопасни за употреба.Подходящ за всички приятелки, които искат да създават красиви нокти. 【Широко приложение】 : Стикери за нокти може да се прилага върху UV гел ноктопластика, акрилни нокти, естествени нокти, грим лице, калъф за телефон, артистичен дизайн, декорация на дома и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория