• Ново
Abaodam 3 бр. Контейнер За инструменти За Почистване, Градинарски Преносими Чанти За съхранение на Инструменти, Икебана, Органайзер За Цветя, Професионална Чанта За за?

Abaodam 3 бр. Контейнер За инструменти За Почистване, Градинарски Преносими Чанти За съхранение на Инструменти, Икебана,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Памук и ленДЪРЖАЧ ЗА ГРАДИНСКИ ИНСТРУМЕНТИ - устойчив на абразия, за да е надеждно предпазват инструменти от директен допир.МИНИ ЧАНТА за ГРАБЕЛЬ - Нашата чанта за съхранение е направена от по-здрав материал за използване.КОНТЕЙНЕР за ГРАДИНСКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ - Голям капацитет за съхранение на дневния посадъчен подпори.ЧАНТА ЗА ИНСТРУМЕНТИ за ЦВЕТЯ - Удобно в переноске и употреба, може да се съхранява дълго време.за украса на къщи, градинарство, цветя аранжировки, декорация на банкет, идеален подарък за градинарство или техника.ЧАНТА за градински инструменти - за украса на къщи, градинарство, цветя аранжировки, декорация на партита,.Осъществяване Списък 3 x калъф за съхранение Характеристики - Дизайн с множество джобове, осигуряващ чист и организиран от притежателя за градински инструменти. - Голям капацитет за съхранение на вашите ежедневни чанти за засаждане в китайски стил. - Благодарение на складному дизайн сонда, тази чанта за градински инструменти удобна за съхранение на ръчни инструменти, когато сте навън с подаръци за градинарство. -Материал : памук и лен преносим -Цвят : случаен чанта за инструменти за растенията -Класически, бродирани мотиви в китайски стил ще ви донесе свежа и елегантна чанта за инструменти Чанта за градински инструменти.40 X0 чанта за лопати за кацане. - Нашата чанта за съхранение е изработена от материал за по-трайни употреба в чантата за инструменти за художествени занаяти.Информация за товарахэто градински органайзер за инструменти, здрава конструкция.чанта за лопати за засаждане на растения Това е перфектният аксесоар, когато работите в градината или на уроци по рисуване. чанта за градински инструменти Чанта за градински инструменти ще ви помогнат да подобрите ефективността на работа и внимателно се отнася до инструментите. преносим Този предмет представлява чанта за градински инструменти с множество джобове за съхранение на различни видове градински инструменти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория