• Ново
Swono с Шарките в Мексикански Лента За Съхранение на Играчки 28x40 Инча, Здрава Количка, Чанта за Дрехи на съвсем малък, Цветен Сгъваем Органайзер за Пътуване, Пералня, П?

Swono с Шарките в Мексикански Лента За Съхранение на Играчки 28x40 Инча, Здрава Количка, Чанта за Дрехи на съвсем малък,

Rating 
BGN 11.65

Сума
Налично за поръчка

Тази голяма чанта за дрехи се затваря в затвориКогато сте пълни с дрехи, можете да стягат въжето, за да се връзвам на врата въже дрехи, за да не се разпада.Материалът е направен от плат оксфорд с футболна мрежа, която играе решаваща роля в защитата от надраскване. Голям капацитет : Този на извънгабаритни торба за дрехи с размер 28x40 инча с капацитет 3-4 опаковки мръсни дрехи.Той може да превозва до 40 килограма.Това, без съмнение, най-добрият избор за пътуване, настаняване в общежитието на колежа или семейна употреба. Сверхпрочный : тази футболна мрежа от плат Оксфорд не само е удобен на пипане, но също така е устойчива на счупвания и предотвратява цъфтят.Конструкция с двоен шев осигурява безпроблемна връзка торбичка за бельо.Определяне на закопчалката на съвсем малък в края на каишка за ръка, го предпазва растекание след почистване. Закопчалката на съвсем малък : определя каишка можете да го затворите, за да се предотврати препълване на предмети; Завязывайте възел след сгъване, което може да направи дрехи за по-сигурно в чантата си дрехи по време на транспортирането. Мултифункционална употреба : децата могат да вземат у дома мръсни дрехи, съхранявана на седмица, и лесно да се сгъва, за по-нататъшно използване.Той е идеален за привеждането в ред мръсни дрехи пътуване, летен лагер, у дома или университет.Тези големи торби за дрехи също може да се използва за съхранение на ватирани одеала, чаршафи, пледов, воали, детски играчки и т. Преносим и сгъваем : Когато не ги ползвате, можете да го сгънете в малка квадратна форма и сложи в своя раница или куфар, което е удобно и не заема място.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория