• Ново
Масивна професионален КОМПЛЕКТ За закрепване на фланеца на съоръжения държачът Гаечен ключ с хомутом от стомана с Дебелина 3/8 инча, Произведен в САЩ, е Съвместим с ?

Масивна професионален КОМПЛЕКТ За закрепване на фланеца на съоръжения държачът Гаечен ключ с хомутом от стомана с Дебелина

Rating 
BGN 18.63

Сума
Налично за поръчка

Професионален комплект включва централен определяне винт вала зъбни колела с резба 1/2 "-20 клас 8, инструмент за закрепване на фланеца, сменяем инструмент, обичай пенопластовый вътрешен лилаво калъфче и BFB от Massive (Big Гаден Bar) с винил дръжка! Стомана с дебелина 3/8 инча може правилно да издържат огромен въртящ момент, който е необходим за тази работа!Другите момчета се ОГЪВАТ - Ratech и Allstar са изработени от по-слабите .Включва накрайник за тръба, ви позволява да използва тръба с диаметър ~ 1 инч като писалка! Също който има 1/2 "и 3/4" sqaure.ПОДХОДЯЩ за суперпопулярного за FORD 8.8 - Ratech, а Allstar tool - НЯМА!!!!!.Професионален комплект включва централен определяне винт вала зъбни колела с резба 1/2 "-20 клас 8, инструмент за закрепване на фланеца, сменяем инструмент, обичай пенопластовый вътрешен лилаво калъфче и BFB от Massive (Big Гаден Bar) с винил дръжка!. Стомана с дебелина 3/8 инча може правилно да издържат огромен въртящ момент, който е необходим за тази работа!Другите момчета се ОГЪВАТ - Ratech и Allstar са изработени от по-слабите .Включва накрайник за тръба, ви позволява да използва тръба с диаметър ~ 1 инч като писалка! Също който има 1/2 "и 3/4" sqaure.ПОДХОДЯЩ за суперпопулярного за FORD 8.8 - Ratech, а Allstar tool - НЯМА!!!!!. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за настройки раздавливания за хидроизолацията съоръжения / предварително напрежение лагер или просто за да го преинсталирате.Инсталиране на пръстени и съоръжения или просто подмяна / модернизация на фланец / на скобата.Замяна на това негерметичное sealing / уплътнение съоръжения.Правилната инсталация и поддръжка части на трансмисии - често упускаемая от поглед детайл при обслужване на диференциали, оси и т. Тези продукти изглежда да е "твърда", но всъщност са высокоточными механични устройства с твърд толерантност, които изискват изключителна предпазливост, за да се осигури устойчивост и максимална ефективност, особено в условия на състезания и оф-роуд.Massive произвежда тези наши задвижващи инструменти за максимална лекота на инсталиране и осигуряване на максимална точност.Държи скоба съоръжения или фланец на място при отстраняване или инсталиране на ядки.Тези крепежни елементи изискват ОГРОМНИ стойности на въртящия момент, които могат лесно да се огъват нестандартни инструменти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория