• Ново
TJLSS 5шт Мини Празни Художествени Табла Опъната Платно на Художника Художествена Дъска Акрилна Блажна Боя Дървени Художествена Дъска, Памук Художествена Живопис Бя

TJLSS 5шт Мини Празни Художествени Табла Опъната Платно на Художника Художествена Дъска Акрилна Блажна Боя

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Платното е опъната в лека дървена дограма и е идеална основа за портретных и пейзажных картиниМалък по размер, лесен за тегло, удобен за носене.Използва се за маслени или акрилни бои.Може да се използва с писалка и моливи за създаване на географски имена.Чудесно за произведения на изкуството, живопис, бродерия, студенти и професионалисти, за декорация на дома.Платното е опъната в лека дървена дограма и е идеална основа за портретных и пейзажных картини.Малък по размер, лесен за тегло, удобен за носене.Използва се за маслени или акрилни бои.Може да се използва с писалка и моливи за създаване на географски имена.Чудесно за произведения на изкуството, живопис, бродерия, студенти и професионалисти, за декорация на дома.Параметри : Абсолютно новия Материал : памук, дърво Цвят : бял Размер : прибл. 5*7 см, 7*7 см, 7 * 9 см, 10*10 Смтолщина : прибл. 10 мм, опъната Платно, лек дървена дограма и е идеална основа за портретных и пейзажных картини.Малък по размер, лесен за тегло.Удобен за носене.Използва се за маслени или акрилни бои.Може да се използва с писалка и моливи за създаване на географски имена.Чудесно за произведения на изкуството, живопис, бродерия, студенти и професионалисти, за декорация на дома.Пратката включва : 1 х мини-опъната художествени табла Тъй като екранът на компютъра е различно, действителният цвят може да се различават малко от горните изображения.

Всичко за продукта

Brand new:
Material:
Cotton, Wood
Color:
white
Size:
approx. 5*7CM,7*7CM,7*9CM,10*10CM
Thickness:
approx. 10mm
The canvas is stretched over a lightweight wooden frame and provides the ideal base for portrait and landscape paintings.:
Small in size, light in weight.:
Convenient to carry.:
Used for oil or Acrylic painting.:
Can be used with pens and pencils to create place names.:
Great for artworks, painting, crafts, students and professionals, home decoration.:
Package included:
1 x Mini Stretched Art Board:
Since the computer screen is different, the actual color may be slightly different from the above images. Please understand. :

Подобни продукти в категория