• Ново
Умни часовници, които могат да изпращат текстови съобщения и да звъни, 1,9-цолови фитнес часовник за мъже и жени, Умни часовници за Iphone, Съвместими с Android, Тракери акти

Умни часовници, които могат да изпращат текстови съобщения и да звъни, 1,9-цолови фитнес часовник за мъже и жени,

Rating 
BGN 35.40

Сума
Налично за поръчка

➤1,9-инчов режим на цял екран заема 95% от екрана, който се откроява на фона на останалитеТясна рамка 0,8 мм, на екрана се нарежда до 95%; Десктоп огледало с 3 D-извито стъкло интегрирани в един корпус.Всяко леко движение на пръста става гладко и спонтанно.От усещания до докосване за изменение и това е абсолютно естествено. ➤ Обаждания чрез Bluetooth, Bluetooth разговори, HD-звук, набиране, синхронизирани контакти, не пропускайте всеки разговор, било то за работа или във фитнеса, тези часовници - вашият личен асистент.Поддръжка на повикване чрез Bluetooth, тъмно или повторно набиране чрез запис на разговор на часа, което позволява спестяване на време и разходи за труд на общуване. ➤ 100+ изискан комплект разнообразен опит също може да бъде конфигуриран набиране (трябва да се зареди настройките в приложението), различни стилове набиране можете да изберете всеки ден малко по-свеж, модерен стил, време е приел.На пазара за наемане на стаята има по-персонализирана определени ви на избор, това не е достатъчно, след това изберете любимата си снимка от вашия телефон, направете свой собствен стил.(Приложението е необходимо да изтеглите и допълнително потребителски интерфейс). ➤ Той поддържа няколко режима на упражнения.Просто вдигнете китката, и вие ще можете да видите различни данни за упражнение, като стъпки, разстояние, калории, сърдечна честота и т. Събудете гласов асистент, изберете гласов асистент, събуди интелигентен глас. ➤ Интелигентно напомняне за съобщението е удобно да се използва като настолен огледало от 3 D-изогнутого стъкло, то е вградено в един корпус.Всяко леко движение на пръста става гладко и спонтанно.От усещания до докосване за изменение и това е абсолютно естествено. ➤ Обаждания чрез Bluetooth, Bluetooth разговори, HD-звук, набиране, синхронизирани контакти, не пропускайте всеки разговор, било то за работа или във фитнеса, тези часовници - вашият личен асистент.Поддръжка на повикване чрез Bluetooth, тъмно или повторно набиране чрез запис на разговор на часа, което позволява спестяване на време и разходи за труд на общуване. ➤ 100+ изискан комплект разнообразен опит също може да бъде конфигуриран набиране (трябва да се зареди настройките в приложението), различни стилове набиране можете да изберете всеки ден малко по-свеж, модерен стил, време е приел.На пазара за наемане на стаята има по-персонализирана определени ви на избор, това не е достатъчно, след това изберете любимата си снимка от вашия телефон, направете свой собствен стил.(Приложението е необходимо да изтеглите и допълнително потребителски интерфейс). ➤ Той поддържа няколко режима на упражнения.Просто вдигнете китката, и вие ще можете да видите различни данни за упражнение, като стъпки, разстояние, калории, сърдечна честота и т.

Всичко за продукта

✦ :
✦ Product Name:
Smart Watch
✦ Material Body:
Plastic + metal alloy wrist band
✦ Gross weight:
110g/0.24lbs
✦ Net weight:
41g/0.09lbs
✦ Package size:
16.5x9.5x2.3cm/6.50x3.74x0.91inch
✦ APP:FitCloudPro :
✦ Compatible System Android5.0(including) above, IOS10.0 (including) above :
✦ FLASH memory ROM64Mb :
✦ Screen:
1.9 inch IPS
✦ Resolution 240* 280 :
✦ BT 5.0 Low power Bluetooth chip :
✦ Waterproof Level is IP68 :
✦ Charging time is about 2.5 hours :
✦ Life time 7 days, standby 15 days :
✦ Dimensions of bracelet (mm) LxWxH=43x36x10mm :
✦ Wristband size is 255mm in total, with an changeablelength of 155-235mm :
✦ Battery Li-polymer battery 230mAh :
✦ Charging method Magnetic charging :
✦ FitCloudPro Steps, sleep, heart rate, blood oxygen, exercise data recording, music control, female cycle, more dial and more,Dial selection, message push, daily alarm clock, photo control, weather information,Find the watch, time format, Do not disturb the mode period, turn the wrist bright screen :
✦ :
✦ Package Include:
✦ 1x Smart Watch :
✦ 1x Specification :
✦ 1x USB cable :

Подобни продукти в категория