• Ново
Набор от пластмасови контейнери Aspiration Tupperware Modular Капитан овална форма, обем 1,7 литра (комплект от 4 броя), с безплатен мек хлопчатобумажным носовым шал (1 бр.) (различн?

Набор от пластмасови контейнери Aspiration Tupperware Modular Капитан овална форма, обем 1,7 литра (комплект от 4 броя), с

Rating 
BGN 42.47

Сума
Налично за поръчка

Продуктите на Tupperware е известен по цял свят със своето качество и дизайнБезопасността и благополучието на клиентите Tupperware е наш основен приоритет, ето защо ние използваме само материали, разрешени за контакт с хранителни продукти на тези ръководни органи, Европейската служба за безопасност на храните (EFSA) и Управление за контрол на храните и лекарствата на САЩ (FDA).Всички продукти на Tupperware са изработени от безопасни и нетоксични материали.Контейнери, които не отделят никакви вредни химически вещества от храни или течни съдържание.Продукти на Tupperware са пълни с живот и цветове.Те се предлагат в изобилие на красиви, модерни цвята.Можете да бъдете напълно уверени в това, че използваните бои са безопасни.ЦВЕТА на ПРОДУКТА ЩЕ се РАЗЛИЧАВАТ От ИЗОБРАЖЕНИЕТО.КАЧЕСТВОТО на ПРОДУКТА НЕ се променя, но ЦВЕТЪТ ще варира В зависимост от НАЛИЧИЕТО на склад. Описание на продукта. Цветовете могат да се различават, всеки от тях ще бъдат предоставени от производителя. Предимство На Tupperware. ? Световни стандарти : Всички продукти на Tupperware са изработени от безопасни, нетоксични, неканцерогенных материали; следователно, те не отделят вредни химични вещества в храните или течно съдържание.Използвани материали и добавки надвишават стандартите за Управление за контрол на храните и лекарствата на САЩ (FDA) и Японската асоциация за хигиена на полиолефин.Това означава, че можете да го използвате със спокойна душа, всеки път! ?Иновативен дизайн : Продуктите на Tupperware са създадени, за да вдъхновява.За разлика от обикновените пластмасови изделия, много продукти на Tupperware са получили световни награди, като Industrial Design Excellence Awards, Reddot Award, IF Seal Награда и много други.Наистина, може да се гордо да се насладите на Tupperware! ?Сигурност цвят : Можете да се насладите на обжалване продукти на Tupperware красивите модни цветове и да бъдат сигурни, че всички използвани бои са регистрирани във френския позитивен списък, Циркулярном писмо № 176 (строгия в света).също така отговаря на изискванията на резолюция AP (89) 1 на Комитета на министрите на Съвета на Европа. ? Микровълнова сигурност : Там, където продуктите на Tupperware са посочени за използване в микровълнова печка, Tupperware използва материали, строго предназначени за използване в микровълнова печка, и отговаря на изискванията на следните органи : САЩ - Опис Закон за контролиране на токсичните вещества (TSCA), Канада - Списък на веществата битови цели (DSL), Европа - Европейски регистър на съществуващите химически вещества (EINECS), Австралия - Австралийски регистър на химичните вещества (AICS), Корея Корейски списък на съществуващите химически вещества (KECL), Япония - Японски регистър (ENCS) ?Най-високо качество и завършеност : Всички продукти са били подложени на строги тестове и са предназначени за по-дълъг срок на служба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория