• Ново
Кутия за обяд AMABEAfh Bento Box От неръждаема стомана, Кутия за Bento, Купа за супа с лъжица и Пръчици за хранене, Контейнер за обяд, Кутия за съхранение на продукти (цвят-Жълт)

Кутия за обяд AMABEAfh Bento Box От неръждаема стомана, Кутия за Bento, Купа за супа с лъжица и Пръчици за хранене, Контейнер

Rating 
BGN 127.76

Сума
Налично за поръчка

Тази кутия за бэнто в японски стил множество, запечатани и изработени от материали, които запазват свежестта на вашите ястия и не оставят елементарно, предотвратява появата на миризма във вашия пакет ☁ Е изработена от безопасни материали. ☁ Това създава за вас на сигурна и здравословна среда на хранене. ☁ Обяд-бокс с капак за предотвратяване на изтичане на храна и да придава чистота. ☁ Пластмасова кутия за обяд.Тази кутия за бэнто в японски стил множество, запечатани и изработени от материали, които запазват свежестта на вашите ястия и не оставят елементарно, предотвратява появата на миризма във вашия пакет. ☁ Е изработена от безопасни материали. ☁ Това създава за вас на сигурна и здравословна среда на хранене. ☁ Обяд-бокс с капак за предотвратяване на изтичане на храна и да придава чистота. ☁ Пластмасова кутия за обяд.Материал : пластмаса Форма : Прямоугольниккатегория на продукта : кутия за обяд, Приложими за всички.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория