• Ново
Кухненски ножици LamChyar, Кухненски ножици за повишена здравина с предохранителем и вградена пружина, с вграден формованием от неръждаема стомана, за пиле, кости, мес?

Кухненски ножици LamChyar, Кухненски ножици за повишена здравина с предохранителем и вградена пружина, с вграден формованием

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

✂【Висококачествени материали】 : Тези кухненски ножици за тежки условия на работа са изработени от сгъсти хранително-вкусовата неръждаема стомана, ще бъдат много трайни и издръжливи, благодарение на цельному метална дизайн на кухненски ножици са много лесни за почистване, просто трябва да се изплаква с чиста вода или да сложите в съдомиялна машинаСлед това избършете подсушете с мека кърпа. ✂【Отличен подобрен дизайн】 Благодарение на използването на съвременни концепции за дизайн, удължена на острието и дръжка във формата на ръцете позволяват бързо и удобно за разделяне на съставките. ✂【Забележителен опит в използването на】 : Вградена скрита пружина позволява лесно да се справят с пилешки кости или дебело месо без особени усилия, освен това, когато не ги ползвате, можете да се възползвате от предохранителем, за да се избегнат наранявания и удобно да се съхранява. ✂【Необходими кухненски принадлежности】 : Кухненски ножици, предназначени не само за домашна кухня, като домашна птица, риба, черупки на омар, телешко, пуешко, хрущяли, риби, везни, космати раци, но и за приготвяне на барбекю на открито. ✂【Стоки и услуги】 : Размер на кухненски ножици е 9,65 * 2,36 инча.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви дадем Задоволително решение в рамките на 24 часа. ✂【Висококачествени материали】 : Тези кухненски ножици за тежки условия на работа са изработени от сгъсти хранително-вкусовата неръждаема стомана, ще бъдат много трайни и издръжливи, благодарение на цельному метална дизайн на кухненски ножици са много лесни за почистване, просто трябва да се изплаква с чиста вода или да сложите в съдомиялна машина.След това избършете подсушете с мека кърпа. ✂【Отличен подобрен дизайн】 Благодарение на използването на съвременни концепции за дизайн, удължена на острието и дръжка във формата на ръцете позволяват бързо и удобно за разделяне на съставките. ✂【Забележителен опит в използването на】 : Вградена скрита пружина позволява лесно да се справят с пилешки кости или дебело месо без особени усилия, освен това, когато не ги ползвате, можете да се възползвате от предохранителем, за да се избегнат наранявания и удобно да се съхранява. ✂【Необходими кухненски принадлежности】 : Кухненски ножици, предназначени не само за домашна кухня, като домашна птица, риба, черупки на омар, телешко, пуешко, хрущяли, риби, везни, космати раци, но и за приготвяне на барбекю на открито.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория