• Ново
20 Покани картички за рожден Ден с Конвертами за деца - Безплатни билети на парти по повод деня на раждането, за момчета или момичета Прыгай и играй - Аксесоари за тем?

20 Покани картички за рожден Ден с Конвертами за деца - Безплатни билети на парти по повод деня на раждането, за момчета

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

1) Размер : Всяка карта е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина, което я прави идеална и за деца, и в него има достатъчно място за запис на информацията 2) Количество : Във всяка опаковка е включена 20 картички и 20 еднакви пликове, така че нека да започнем една незабравима парти с тези красиви покани картички. 3) Дизайн : Уникален дизайн в акварельном стил, високо качество двустранен печат, сладък дизайн, идеален за деца, юноши, живи и здрави и екологично чисти материали. 5) Надявам се, че ще имате приятно и запомнящо се парти с приятели, семейството и всички, за които се грижите.Надявам се, тези картички ще озарява вашия ден. 1) Размер : Всяка карта е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина, което я прави идеална и за деца, и в него има достатъчно място за запис на информацията. 2) Количество : Във всяка опаковка е включена 20 картички и 20 еднакви пликове, така че нека да започнем една незабравима парти с тези красиви покани картички. 3) Дизайн : Уникален дизайн в акварельном стил, високо качество двустранен печат, сладък дизайн, идеален за деца, юноши, живи и здрави и екологично чисти материали. 5) Надявам се, че ще имате приятно и запомнящо се парти с приятели, семейството и всички, за които се грижите.Надявам се, тези картички ще озарява вашия ден. 1) Размер : Всяка карта е с размери 4 см на височина и 6 см в дължина, което я прави идеална и за деца, и в него има достатъчно място за запис на информацията. 2) Количество : Във всяка опаковка е включена 20 картички и 20 еднакви пликове, така че нека да започнем една незабравима парти с тези красиви покани картички. 3) Дизайн : Уникален дизайн в акварельном стил, високо качество двустранен печат, сладък дизайн, идеален за деца, юноши, живи и здрави и екологично чисти материали. 5) Надявам се, че ще имате приятно и запомнящо се парти с приятели, семейството и всички, за които се грижите.Надявам се, тези картички ще озарява вашия ден.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория