• Ново
Блокче за йога SZOCOOL (2 опаковки), Пяна EVA с висока плътност, Мека Нескользящая Поддържаща повърхност за практикуване на йога, пилатес, Медитация, Подобряване на силат?

Блокче за йога SZOCOOL (2 опаковки), Пяна EVA с висока плътност, Мека Нескользящая Поддържаща повърхност за практикуване

Rating 
BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

【Лек И преносим единица за йога】 - размер 9 "x6"x3", идеална за използване в движение, в студио или къщаИдеален за практикуване на йога, пилатес, физически упражнения или физиотерапия - углубляйте стрии, помагат в трудни пози, подобряване на тренировка, малешевската и гъвкавост, укрепване и тонизируйте мускулите, а също се добавят изтънченост в тренировка. 【Материал с висока плътност, екологично чиста и без мирис】 - Нашият блок за йога няма неприятна миризма, дори ако той е нов.Блокче за йога YUNMAI произведени от екологично чист и здрав материал EVA с висока плътност, не съдържат токсични вещества и тежки метали. 【Сигурна защита】 - Блокче за йога, въз основа на различни пози, могат да помогнат за защита на главата и врата.Корректируйте и стандартизируйте пози.Помага за поддържане на равновесие и стабилност на долната част на гърба.Ефективно се избягва напрежението. 【СЪЗДАВАНЕ на БАЛАНС И ГЪВКАВОСТ】 - Лесен пеноблок осигурява стабилност и баланс, необходими в практиката за оптимално изравняване, по-дълбоки позиции и увеличаване на силата.Два D-образни пръстена отлично спомагат за по-дълго и по-удобно да задържи пози, увеличаване на гъвкавостта на тялото. 【Контрастен дизайн и опазването на околната среда】 - YUNMAI yoga brick не е рязък мирис, използва многоцветное отопление в съответствие с процеса, склеивает цветни тухли помежду си, не е вкус и позволява да се избегне сблъсък с лепило. 【Лек И преносим единица за йога】 - размер 9 "x6"x3", идеална за използване в движение, в студио или къща.Идеален за практикуване на йога, пилатес, физически упражнения или физиотерапия - углубляйте стрии, помагат в трудни пози, подобряване на тренировка, малешевската и гъвкавост, укрепване и тонизируйте мускулите, а също се добавят изтънченост в тренировка. 【Материал с висока плътност, екологично чиста и без мирис】 - Нашият блок за йога няма неприятна миризма, дори ако той е нов.Блокче за йога YUNMAI произведени от екологично чист и здрав материал EVA с висока плътност, не съдържат токсични вещества и тежки метали. 【Сигурна защита】 - Блокче за йога, въз основа на различни пози, могат да помогнат за защита на главата и врата.Корректируйте и стандартизируйте пози.Помага за поддържане на равновесие и стабилност на долната част на гърба.Ефективно се избягва напрежението. 【СЪЗДАВАНЕ на БАЛАНС И ГЪВКАВОСТ】 - Лесен пеноблок осигурява стабилност и баланс, необходими в практиката за оптимално изравняване, по-дълбоки позиции и увеличаване на силата.Два D-образни пръстена отлично спомагат за по-дълго и по-удобно да задържи пози, увеличаване на гъвкавостта на тялото. 【Контрастен дизайн и опазването на околната среда】 - YUNMAI yoga brick не е рязък мирис, използва многоцветное отопление в съответствие с процеса, склеивает цветни тухли помежду си, не е вкус и позволява да се избегне сблъсък с лепило. [НОВ комбиниран набор] 2 опаковки двухцветных пеноблоков за йога (синьо + сиво) (9 "x6" x3") + допълнителен ремък за практикуване на йога (5 фута).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория