• Ново
HomeSoGood 10 бр. Големи Кръгли Гъба за грим, Пуховки, Мека Гъба за почистване на Лицето, Инструменти за нанасяне на грима върху по-голяма площ, Бърз грим, Влажен и сух, с Дв?

HomeSoGood 10 бр. Големи Кръгли Гъба за грим, Пуховки, Мека Гъба за почистване на Лицето, Инструменти за нанасяне на грима

Rating 
BGN 4.49

Сума
Налично за поръчка

Тази пуховка за грим, изработени от спонжа, мек и удобен, със силен впитыванием вода и може бързо да се възстановяваГоляма козметична затяжка с диаметър 3,5 инча, дебелина 0,55 инча, дизайн голям размер за бърз грим и почистване на лицето.Се прилага за стоки с двойна употреба във влажна или суха използване.Един предмет може да се използва по два начина, което е идеално за пътуване и семейна употреба.След потапяне във вода подходящи стават по-големи, което го прави удобен за използване, като създава усещане за прозрачна, нежна и гладка основа.Вие ще получите 10 бр. кръгли бисквитных стола с два цвята са в достатъчно количество, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в замяна.Тази пуховка за грим, изработени от спонжа, мек и удобен, със силен впитыванием вода и може бързо да се възстановява.Голяма козметична затяжка с диаметър 3,5 инча, дебелина 0,55 инча, дизайн голям размер за бърз грим и почистване на лицето.Се прилага за стоки с двойна употреба във влажна или суха използване.Един предмет може да се използва по два начина, което е идеално за пътуване и семейна употреба.След потапяне във вода подходящи стават по-големи, което го прави удобен за използване, като създава усещане за прозрачна, нежна и гладка основа.Вие ще получите 10 бр. кръгли бисквитных стола с два цвята са в достатъчно количество, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в замяна.Артикул : Козметични затяжка Цвят : 2 Брой цветове : 10шт Диаметър : 3,5 инча Характеристики : 1. С двойно предназначение за влажен или сух употреба. Спондж ще станат повече след потапяне във вода.Опаковката включва : 10 бр. спонжи за грим, пуховки за прах.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория