• Ново
LCDOLED е Съвместима с Dell Alienware M15 R1 R2 15,6 инча FullHD 1920x1080 IPS LCD дисплей за Смяна на панела на екрана на дисплея (конектор 144 Hz - 40Pin)

LCDOLED е Съвместима с Dell Alienware M15 R1 R2 15,6 инча FullHD 1920x1080 IPS LCD дисплей за Смяна на панела на екрана на дисплея

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1 Съвместима модел : Замяна за Dell Alienware M15 R1 R2 (не за R3 R4); Характеристика : Честота на опресняване 144 Hz, 72% от NTSC-диапазон.IPS-панел (не и за 60 Hz); * Проверка на честотата на обновяване на вашия КОМПЮТЪР : щракнете с десния бутон на мишката върху десктопа> Отидете в настройките на дисплея> Изберете Допълнителни настройки дисплей> Информация за дисплея - Честота на опресняване (Hz). LCD конектор : EDP 40 контакти (не за 30 контакти); Размер : 15,6 инча; Разделителна способност : 1920x1080 (не за 3840x2160); Подсветка : LED LCD; Гаранция : 3 месеца. Пратката включва само LCD екран, никакви други подробности.Моля, запишете вашите оригинални резервни части. Дори при един и същ продукт модел винаги се променя по малко промяна на производствената партида.Ние ще ви изпратим съвместима модел на случаен принцип, ако се нуждаете от конкретен модел, моля, проверете при нас преди да поръчате. Продуктът ще бъде добре изпитани преди да бъдат изпратени.Моля, моля, проверете вашата модел и разрешение за пореден път, преди да купите.Ако не сте сигурни, че това е точният продукт, от който се нуждаете, моля свържете се с нас и подаване точния модел и снимки на оригиналния си на екрана. Съвместима модел : Замяна за Dell Alienware M15 R1 R2 (не за R3 R4); Характеристика : Честота на опресняване 144 Hz, 72% от NTSC-диапазон.IPS-панел (не и за 60 Hz); * Проверка на честотата на обновяване на вашия КОМПЮТЪР : щракнете с десния бутон на мишката върху десктопа> Отидете в настройките на дисплея> Изберете Допълнителни настройки дисплей> Информация за дисплея - Честота на опресняване (Hz). LCD конектор : EDP 40 контакти (не за 30 контакти); Размер : 15,6 инча; Разделителна способност : 1920x1080 (не за 3840x2160); Подсветка : LED LCD; Гаранция : 3 месеца. Пратката включва само LCD екран, никакви други подробности.Моля, запишете вашите оригинални резервни части. Дори при един и същ продукт модел винаги се променя по малко промяна на производствената партида.Ние ще ви изпратим съвместима модел на случаен принцип, ако се нуждаете от конкретен модел, моля, проверете при нас преди да поръчате. Продуктът ще бъде добре изпитани преди да бъдат изпратени.Моля, моля, проверете вашата модел и разрешение за пореден път, преди да купите.Ако не сте сигурни, че това е точният продукт, от който се нуждаете, моля свържете се с нас и подаване точния модел и снимки на оригиналния си на екрана.Моля, оставете вашето пълно име и телефон за доставка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория