• Ново
Лъжици за смесване Cabilock Лъжица За Смесване на Обслужването на Лъжици. Лъжици за Кейтеринга от Неръждаема Стомана Супени Лъжици за Опресняване Банкетни Прибори за ?

Лъжици за смесване Cabilock Лъжица За Смесване на Обслужването на Лъжици. Лъжици за Кейтеринга от Неръждаема Стомана Супени

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Лъжица за смесване е Изработена от неръждаема стомана с кръгла глава, е прост и елегантен дизайн, който ще вървят добре със съществуващите у вас прибори за храненеЛъжица за коктейли Тази лъжица за смесване може да се използва в офиса, у дома и в кафенета, навсякъде, по време на вечеря, кафе, чай или десертно почивка.Лъжици за мед Хубав подарък за рожден ден или парти за любим човек, приятели или семейство и други, за ежедневна употреба.Десерт лъжица, Подходящи за ресторанти, хотелско, ресторантско, кетъринг и за домашно хранене. кафеена лъжица за захар, Вие можете да я използвате като суповую лъжица, лъжичка оризова, дълги лъжици за смесване, лъжици за сладолед по ваш избор.Описание на Обслужването на лъжици. Лъжици за кейтеринга от неръждаема стомана Супени лъжици за опресняване Банкетни прибори за хранене Основи кухня Сервировочная функция Материал : неръждаема стомана Размер : 15,5 x 4,2 x 2 см Опаковка : 1 х лъжица.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория