• Ново
Taidacent 3S Монитор се захранва от литиево-йонна батерия 12V Акумулатор Светлинен Индикатор Синьо 12V Показател на Оловно-Киселинната батерия за Электромобиля (12V Оловно-?

Taidacent 3S Монитор се захранва от литиево-йонна батерия 12V Акумулатор Светлинен Индикатор Синьо 12V Показател на Оловно-Киселинната

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

1, дисплей захранване на отделението за батерии тип, показва по-интуитивен и красив Обхватът е по-широк, могат да се използват батерии 18650 и полимерно-литиеви, оловно-киселинни дискове енергия, батерии за електромобили и електрически съоръжения. 3, Може да се използва заплащане на дисплея мощност на оловно-киселинната батерия литиева батерия. 4, Дигитална слушалка показва заряда на батерията в режим на реално време. 5, цветът на тръбата Nixie : червен отвън, синьо вътре, напълно осветен на 4 елемента.Характеристики на продукта : 1. Дисплей захранване от батерия, дисплей, по-интуитивен и красив. По-широк спектър на приложение, могат да бъдат използвани батерии 18650 и полимерно-литиеви, оловно-киселинни дискове енергия, акумулатори за електрически превозни средства, електрическо оборудване.Можете да използвате лентата с индикация на мощността на литиево-йонна батерия оловно-киселинни батерии.Как да използвате : Свържете положителните и отрицателните клеми на панела на дисплея към положителен и отрицателен терминали изпитвания на батерията.Цифров тръба показва нивото на заряд на батерията в режим на реално време.Индикаторът за захранване литиево-йонна батерия : напрежение на батерията надвишава N × 3,3, с 1 индикатор за окото (Забележка : N - брой на елементите на батерията) Напрежение на батерията надвишава N × 3,5 при on 2 поздрави Напрежение на батерията надвишава N × 3,7 при on 3 поздрави.Напрежение на батерията надвишава N × 3,9 В, при това горят 4 елемента.Напрежението на батерията е по-малко от N × 3,3, а четырехсегментный дисплей напълно изключен, като изтъква, че напрежението на батерията под 3.3v и дойде време да се зарежда батерията. Обхват на оловно-кисели напрежение 12 В : (може да се използва литиево-железен фосфат на батерията 4 серия) Напрежение на батерията надвишава 11,2 В при включена 1 окото Напрежение на батерията надвишава 12 В при включени 2 поздрави.Напрежение на батерията надвишава 12,5 В, при това горят 3 на окото.Напрежение на батерията надвишава 13,3 В, при това горят 4 на окото. Цвят на тръбата Nixie : червен отвън, синьо вътре, напълно осветена при 4 заредени батерии.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория