• Ново
Tofficu Комплект от 4 Листа Стенни Шаблони, Шаблони за рисуване на Шаблони за Рисуване на Шаблони ръчно изработени Възхитителни Стенописи Пластмасова дъска Выдалблив?

Tofficu Комплект от 4 Листа Стенни Шаблони, Шаблони за рисуване на Шаблони за Рисуване на Шаблони ръчно изработени Възхитителни

Rating 
BGN 4.45

Сума
Налично за поръчка

ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ - четири различни шаблон съдържат разнообразие от десени, стилове и така нататъкШаблони за стени-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ за Деца под 3 годишна възраст трябва да използват този продукт под грижите на родителите си.ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНЕ - добре работят с химикалка, молив, маркери и много други.ШАБЛОНИ за ръчна работа - Творчески модел е отличен за бродерия, рисуване, декорация на дома, училищни проекти, произведения на изкуството, рисувани стенни и т. Осъществяване Списък 4 x шаблони Характеристики - Материал : лист за рисуване от домашни любимци - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалните стената трафаретами. - Размер : около 15x15x0,1 см шаблони за рисуване. - Цвят : Бели листове за colorization. - Четири различни шаблон съдържа набор от шаблони, стилове и така нататък, шаблони за рисуване. - Деца под 3 годишна възраст трябва да използват този продукт е под грижите на родителите шаблони за рисуване. - Шаблони за изготвяне на трайни многоразовы, можете да ги измие. - Креативен модел - това е занаят, живопис, декорация на дома, за училищни проекти, произведения на изкуството, декорация за стенописи, - Добре работи с химикалка, молив, маркери и много други.Информация за стоки, Шаблони за стена Шаблони за рисуване, изработени от екологично чист полупрозрачен PET за продължителна употреба. шаблони за рисуване Тези за многократна употреба шаблони за рисуване, представени в 4 различни стилове, като ви предлага достатъчно възможности за създаване на занаяти, такива като дъска със собствените си ръце, дърво, занаяти и училищни проекти.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория