• Ново
ZHBHSH Професионален Набор от Кристали За Нокти, Многоформный Стъклен Crystal AB Кристал За Дизайн на Ноктите Смесен Размер, С Плоска задната Повърхност на Скъпоценен Кам?

ZHBHSH Професионален Набор от Кристали За Нокти, Многоформный Стъклен Crystal AB Кристал За Дизайн на Ноктите Смесен Размер,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Високо качество] Кристали за нокти са изработени от прозрачно стъкло K9, всеки диамант е разделен на 16 прозрачни лицаПроизведени в точния машината за рязане на диаманти, кристали изглеждат гладки и не поцарапанными.Така че те имат добри свойства по отношение на твърдост и прозрачност.Изработени по специална технология за нанасяне на покритие, кристал ще е покрита с водоустойчив AB-покритие върху повърхността, така че няма нужда да се притеснявате за измиване и обесцвечивании. [Лесна за употреба] Цветни моливи с кристали ще ви помогне лесно да създадете нийл-изкуство, техника, маникюр, рисувани диаманти и грим със скъпоценни камъни.Можете лесно да извадите скъпоценни камъни с помощта на цветни моливи, без да се притеснявате за дребните бусинках на масата.Crystal е много лек, лесно се съхраняват и носят със себе си, така че вие можете да променяте и да го използват по време на пътуване или на работа. [Многофункционален] Освен нийл арт, комплекти бижута за нокти-арт с плоска задната част също могат да отговорят на нуждите на шапки, сумочках, тениски, обувки, шарфах, седалка за мобилни телефони, козметиката, поделках със собствените си ръце и т. [Съдържанието на опаковката] Съдържа 2500 кристали.В комплекта също така влиза бицепс дръжка на точки от планински кристал, която е подходяща за 3-те различни методи за изписване или размазывания диаманти. [Професионални услуги] Ако не сте доволни от тази покупка, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволително решение. [Високо качество] Кристали за нокти са изработени от прозрачно стъкло K9, всеки диамант е разделен на 16 прозрачни лица.Произведени в точния машината за рязане на диаманти, кристали изглеждат гладки и не поцарапанными.Така че те имат добри свойства по отношение на твърдост и прозрачност.Изработени по специална технология за нанасяне на покритие, кристал ще е покрита с водоустойчив AB-покритие върху повърхността, така че няма нужда да се притеснявате за измиване и обесцвечивании. [Лесна за употреба] Цветни моливи с кристали ще ви помогне лесно да създадете нийл-изкуство, техника, маникюр, рисувани диаманти и грим със скъпоценни камъни.Можете лесно да извадите скъпоценни камъни с помощта на цветни моливи, без да се притеснявате за дребните бусинках на масата.Crystal е много лек, лесно се съхраняват и носят със себе си, така че вие можете да променяте и да го използват по време на пътуване или на работа. [Многофункционален] Освен нийл арт, комплекти бижута за нокти-арт с плоска задната част също могат да отговорят на нуждите на шапки, сумочках, тениски, обувки, шарфах, седалка за мобилни телефони, козметиката, поделках със собствените си ръце и т. [Съдържанието на опаковката] Съдържа 2500 кристали.

Всичко за продукта

Material:
Glass
Dimensions:
about 12.3x9.44 cm/4.84x9.44 inches, 15.2x1 cm/5.98x0.39 inches
Net weight:
about 300 grams
Color:
600 large diamonds + 2500 flat rhinestones / 1000 large diamonds / 600 white diamonds + 2500 flat rhinestones / champagne 600 large diamonds + 2500 flat rhinestones
Packing list:
1 box of nail rhinestones
Note:
There is an error of 1mm in manual measurement.
Due to the difference of monitors, there may be color difference between the color of the picture and the actual item. :

Подобни продукти в категория