• Ново
Новият Жълто-сив Lon0167 С шкурка 150 3 надежден, ефективен Диаметър на който е паркет за плочки, камък, Мелница за полиране на мрамор (id: 510 78 09 dfd)

Новият Жълто-сив Lon0167 С шкурка 150 3 надежден, ефективен Диаметър на който е паркет за плочки, камък, Мелница за полиране

Rating 
BGN 3.40

Сума
Налично за поръчка

Име на продукта (издръжлив на употреба) : Подложка за полиране на мрамор; Материал : (най-новите технологии) смолаЦвят : безупречен Сив, жълт; Размер : 150. Внимателно подбран диаметър на отвора : 12 мм/0,47 инча; Размер : 80 ум-разпенващ x 4 мм/3 "x внушителни 0,16" (D T*).Тегло : само 16 г. Съдържание на пакета е идеална за извършване на : 1 x чист мрамор полировальный мат.Име на продукта (издръжлив на употреба) : Подложка за полиране на мрамор; Материал : (най-новите технологии) смола.Цвят : безупречен Сив, жълт; Размер : 150. Внимателно подбран диаметър на отвора : 12 мм/0,47 инча; Размер : 80 ум-разпенващ x 4 мм/3 "x внушителни 0,16" (D T*).Тегло : само 16 г. Съдържание на пакета е идеална за извършване на : 1 x чист мрамор полировальный мат.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Това е подложка за полиране на мрамор, на разумна цена, е широко използван за полиране на камък, порцелан профили, плиточных пола, на всички видове столове, дъски и каменни скулптури.Материал за закрепване на една кука и линия залепете към основата, след това съединете полировщиком.При използване с електрически инструмент за полиране на камък, който е в комплекта не е включена.Моля, носете m-a -да не се вдишват праха при сухо полиране.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория