• Ново
Антистатик Четка, 2 БР Инструменти За Почистване на Дънната платка ESD Защитно Четка За Премахване на Прах Мека Четка за Почистване на Детайли Клавиатура на Печатнат

Антистатик Четка, 2 БР Инструменти За Почистване на Дънната платка ESD Защитно Четка За Премахване на Прах

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Защитно четка ESD за почистване на чувствителни електронни устройстваСпециална гъвкавост - Използвайте мека щетину, която не поцарапает и няма да навреди на компоненти телефон.Идеален за отстраняване на прах и фина обработка.Ергономичен дизайн за удобно захващане.Лека и преносима; Лесен за носене и използване.Широко приложение - Широко се използва за почистване на клавиатури, части за мобилни телефони, компютърни фенове или преносими компютри.Този комплект за почистване на компютъра премахва процедурите и трохите от вашата клавиатура, отлично се съчетава с воздуходувкой, подаване на сгъстен въздух или електрическа парцал.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Антистатик четка Материал : метал Цвят : както е показано на снимката Тегло : прибл. 40,0 g е Подходящ за : Почистване на клавиатури, части за мобилни телефони, компютърни фенове и така нататък.Списък с пакети : 2 x Четка Забележка : 1. Моля се допуска грешка в 13 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
AntiStatic Brush
Material:
Metal
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 40.0g
Suitable for:
 For cleaning keyboard, mobile phone parts, computer fans and so on.
Package List:
2 x Brushes   :
Note:
1. Please allow 13cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория