• Ново
Такса за преобразуване на източник на захранване, Двустранно Такса адаптер за захранване с дебелина 1,6 mm Широк Спектър от приложения Добра производителност и Дълъ?

Такса за преобразуване на източник на захранване, Двустранно Такса адаптер за захранване с дебелина 1,6 mm Широк Спектър

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

За електронно оборудване : Осигурява широко приложение, подходящ за някои платки усилватели на мощност, друго електронно оборудване и т е Добра производителност : На печатна платка се използва двустранно плоча с дебелина от 1,6 мм и на процеса на пръскане, калай, за да се осигури добра проходимост на голям и на малък ток.Стабилност на изходния сигнал : Такса за хранене може да се използва с блок захранване X3650, и изходна мощност стабилна.Дълъг срок на експлоатация : Голяма площ за разсейване на топлината ви позволява по-добре да се поддържа продължително време на работа.Широк спектър на приложение : Приложими към S7 A721 A741 и друго оборудване.Широка гама от приложения.За електронно оборудване : Осигурява широко приложение, подходящ за някои платки усилватели на мощност, друго електронно оборудване и т. е Добра производителност : На печатна платка се използва двустранно плоча с дебелина от 1,6 мм и на процеса на пръскане, калай, за да се осигури добра проходимост на голям и на малък ток.Стабилност на изходния сигнал : Такса за хранене може да се използва с блок захранване X3650, и изходна мощност стабилна.Дълъг срок на експлоатация : Голяма площ за разсейване на топлината ви позволява по-добре да се поддържа продължително време на работа.Широк спектър на приложение : Приложими към S7 A721 A741 и друго оборудване.Широка гама от приложения. Широк спектър на приложение : Приложими към S7 A721 A741 и друго оборудване.Широка гама от применения2. Стабилност на изходния сигнал : Такса за хранене може да се използва с блок захранване X3650, и изходна мощност стабильна3. Добра производителност : На печатна платка се използва двустранно плоча с дебелина от 1,6 мм и на процеса на пръскане, калай, за да се осигури добра проходимост на големи и малки тока4. Дълъг срок на експлоатация : Голяма площ за разсейване на топлината може да е по-добре да се поддържа по-продължителната работу5. За електронно оборудване : Осигурява широко приложение, подходящ за някои платки усилвател на мощност, друго електронно оборудване и т. Спецификация : Вид на продукта : Такса за адаптер за захранване Материал : печатна платка Тип : Такса за адаптиране на Изходния интерфейс : 10x6 pin Приложение : S7 A721 A741 UPC : не е приложимо Осъществяване списък : 1 такса адаптер за захранване.

Всичко за продукта

Item Type:
Power Adapter Board
Material:
PCB
Type:
Adaptation Board
Output Interface:
10x6 Pin
Application:
S7 A721 A741
UPC:
Not Applicable
Package List:
1 xPower Adapter Board    :

Подобни продукти в категория