• Ново
FZZDP Домашен Диспенсер за зърнени храни за закуска, Кофа за съхранение на ориз, Резервоар за съхранение на овесена каша, Резервоар за съхранение на закуски (Цвят: Onecolo

FZZDP Домашен Диспенсер за зърнени храни за закуска, Кофа за съхранение на ориз, Резервоар за съхранение

Rating 
BGN 254.40

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от акрилни материали, траен и устойчив, защитен в продължение на дълъг експлоатационен срокЗа да се запази продукти сухи, свежи и чисти, избягване на тяхното замърсяване.За многократна употреба контейнер за съхранение на храна, който е икономичен и экологичен.Херметичен прозрачен контейнер, подходящ за съхраняване на захар, чай, зърнени храни, семена, сушени плодове, ядки, храни за домашни любимци и много други.Можете да ги изхвърлят купища, за да пести място - полезно устройство за вашата кухня.Характеристики : Изработен е от акрилни материали, траен и устойчив, безопасен за дълъг експлоатационен срок.Съхранявайте продуктите сухи, свежи и чисти, избягване на тяхното замърсяване.За многократна употреба контейнер за съхранение на храна, който е икономичен и экологичен.Херметичен прозрачен контейнер, подходящ за съхраняване на захар, чай, зърнени храни, семена, сушени плодове, ядки, храни за домашни любимци и много други.Можете да ги изхвърлят купища, за да пести място - полезно устройство за вашата кухня.Параметри : Материал : акрил Цвят : черен, бял Размер : 44*35* 16 смупаковка включва : Контейнер за съхранение на ориз * 1 (с изключение на други демонстрационни продукти) забележки : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Поради друго на екрана на компютъра и на дисплея действителния цвят може да се различават малко от изображението.Благодарим ви за разбирането!.

Всичко за продукта

Material:
Acrylic
Color:
Size:
44*35*16cm
package includes : :
Rice Storage Container *1(excluding other demo products):
notes:
1. Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error.:
2. Due to different computer screen and display , the actual color may be slightly different from the picture.Thanks for your understanding! :

Подобни продукти в категория