• Ново
Надуваем стол QILLOWAY за помещения /улица, Кръгла Оттоманка, Поставка за крака за деца или възрастни, къмпинг или в дома (Кафе/Кафяв /Шоколад)

Надуваем стол QILLOWAY за помещения /улица, Кръгла Оттоманка, Поставка за крака за деца или възрастни, къмпинг или в дома

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Свалящ се с ципМашинно пране на мека четка, изсушаване на въздуха.Размери : Диаметър на 20,5 инча х височина 9,5 см.Идеален за улицата или вътрешния мебели, притежава водоотблъскващ и е устойчив на uv радиация.Не Е Лесно Да Бъдем Избелели И Обвисшим.Безопасно е за деца от всяка възраст Дебел взривозащитен подложка от PVC могат да издържат на тегло не повече от 300 паунда. 【Лесно да носите със себе си】 Двухструнный кант и дръжка правят практични и удобни в переноске, с цип в долната част на кресла, дизайн в сгънат вид и дълготрайност.Идеално за пътуване, жилище и т. Забележка за купувачите-В комплекта не е включена въздушна помпа, моля, закупете го на себе си. 【Безопасен ДИЗАЙН】 Безопасен за децата от всяка възраст Дебел взривозащитен подложка от PVC могат да издържат на тегло не повече от 300 паунда. 【Лесно да носите със себе си】 Двухструнный кант и дръжка правят практични и удобни в переноске, с цип в долната част на кресла, дизайн в сгънат вид и дълготрайност.Идеално за пътуване, жилище и т. Забележка за купувачите-В комплекта не е включена въздушна помпа, моля, закупете го на себе си. 【БЕЗОПАСЕН ДИЗАЙН】 Безопасен за децата на всякаква възраст и възрастни.Издържа тегло до 300 килограма, е съобразена с шезлонги. Двухструнный кант и дръжка правят практични и удобни в переноске.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория