• Ново
BeJoYoLY Коледна Гигантска Подарък чанта за мотор, 2 опаковки, 60x72 инча, с подарочными бирками за празнична декорация, Подарък чанта за велосипед, Коледни Декорации за п?

BeJoYoLY Коледна Гигантска Подарък чанта за мотор, 2 опаковки, 60x72 инча, с подарочными бирками за празнична декорация,

Rating 
BGN 9.10

Сума
Налично за поръчка

【 Големи подаръчни торбички над очакванията 】 За разлика от други малки чанти, нашите подаръчни пакети от 2 x 72 x 60" (182 x 152 см) могат да се настанят под наем с размер до 27 инчаИдеален за опаковане на велосипеди, телевизори и подаръци за коледа голям и с неправилна форма.А дизайн в коледната тематика ще семейство коледна радост. 【Високо качество и материал, който предпазва от разкъсвания 】 В нашите подарък пакети се използва най-дебел и здрав материал с дебелина 0,05 см от висококачествени пластмасови опаковки, вкус и безвреден, а също и материал за защита на околната среда.Издръжлив материал, който не е прозрачен и не позволява на пропастта. 【 Че получавате 】 2 x много големи пакета за опаковане на подаръци, 2 x червени канап и 2 x подарък tag - това лесно ще отговарят на вашите ежедневни нужди в опаковка големи предмети или подаръци. 【 Широко се използва 】 Подаръчни торбички се използват като подарък, а също и могат да бъдат използвани като торби за прах за коледни елхи и други ежедневни неща след празниците. 【 Нежен дизайн 】 Този огромен пластмасов подарък пакет е украсена с снежинками и звездите.Ярки цветове и по-прости модели, които хващат окото и са подходящи като красиви опаковки за различни случаи, създават приятно настроение на получателя на подаръка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория