• Ново
Сгъваем FPV-Дрон STSEEACE с камера 8K HD WiFi за възрастни и деца; Радиоуправляеми Квадрокоптер с 2 батерии за 80-минутен полет, автоматично насочване, управление на приложени?

Сгъваем FPV-Дрон STSEEACE с камера 8K HD WiFi за възрастни и деца; Радиоуправляеми Квадрокоптер с 2 батерии за 80-минутен полет,

Rating 
BGN 110.89

Сума
Налично за поръчка

✨ GPS-безпилотен самолет с камера, 8 K, на екрана може да прехвърли 120-градусов сверхширокоугольный обхват на снимане в реално време, запис на всеки прекрасен момент ✨ Led нощна светлина се използва в дроне за яркото осветление, за по-нататъшен път.Се състои от три секунди, компактен и лек, само 13 см, след като е сгъната, не заема място и е лесен за переноске.Време на живот : около 40 минути. ✨ Беспилотник, който използва високочестотен сигнал за дистанционно управление на 2,4 Ghz, разстояние на дистанционното управление може да достигне до почти 5000 метра, и на магнитното поле не е толкова лесно да създава смущения. ✨ Безпилотен самолет е оборудван с 4 много ефективни и енергоспестяващи бесщеточными двигатели, високоефективни скорост, висока мощност и энергосбережением, както и поставянето на разумни, така че безпилотен самолет може да лети със съпротивата на вятъра до 7 нива. ✨ В режим на GPS ing управление на самолета, така че той лети на разстояние 5 метра от контролера, и включете тази функция, самолетът може автоматично проследяване на движението на контролера и да правите снимки. ✨ GPS-безпилотен самолет с камера, 8 K, на екрана може да прехвърли 120-градусов сверхширокоугольный обхват на снимане в реално време, запис на всеки прекрасен момент. ✨ Led нощна светлина се използва в дроне за яркото осветление, за по-нататъшен път.Се състои от три секунди, компактен и лек, само 13 см, след като е сгъната, не заема място и е лесен за переноске.Време на живот : около 40 минути. ✨ Беспилотник, който използва високочестотен сигнал за дистанционно управление на 2,4 Ghz, разстояние на дистанционното управление може да достигне до почти 5000 метра, и на магнитното поле не е толкова лесно да създава смущения. ✨ Безпилотен самолет е оборудван с 4 много ефективни и енергоспестяващи бесщеточными двигатели, високоефективни скорост, висока мощност и энергосбережением, както и поставянето на разумни, така че безпилотен самолет може да лети със съпротивата на вятъра до 7 нива. ✨ В режим на GPS ing управление на самолета, така че той лети на разстояние 5 метра от контролера, и включете тази функция, самолетът може автоматично проследяване на движението на контролера и да правите снимки.Спецификация : GPS-Дрон за възрастни Канал : 4 канала Двигател : бесщеточный Моторэлектрическая регулиране на ъгъла на камерата : 90 ° Широк ъгъл на камерата : 120 ° Честота на настройките : 2,4 Ghz Време на полет : 35 минути или по-Дистанция на дистанционно управление : около 2000 метра (без смущения, без запушване) Време за зареждане : 4 часа Или метод So Transmission : FPV Обхват на предаване : 500 м (без смущения, без запушване) Режим на запис на снимки : да Дистанционно управление + управление на приложение Акумулаторна батерия : литиева батерия 7,4 2500 mah Размер квадрокоптера : 29 * 8,7 * 19 см (разделя),13.

Всичко за продукта

GPS Drone for Adult:
Channel:
4 Channels
Motor:
Brushless Motor
Electric Adjustment Camera Angle:
90°
Camera Wide Angle:
120°
Configuration Frequency:
2.4GHz
Flight Time:
35 Minutes Or So
Remote Control Distance:
about 2000 Meters (No Interference, No Occlusion)
Charging Time:
4 Hours Or So
Transmission Method:
FPV
Figure Transmission Distance:
500 Meters (No Interference, No Occlusion)
Photo Recording Mode:
Remote Control + APP Control
Rechargeable Battery:
7.4V 2500mAh Lithium Battery
Quadcopter Size:
29*8.7*19cm (Unfoldable),
13.5*8.7*5.8cm(Foldable):
Quadcopter Weight:
about 250g
Packing list:
1 x Drone:
1 x Remote Control:
2 x Aircraft Battery:
4 x Spare Propeller:
1 x Usb Charging Cable :

Подобни продукти в категория