• Ново
Zigvert Обръщение към Небето, Тенис на Флаг Дърво Флаг 8 x5 Настолен Комплект Настолен пръчка Черна Основа - Настолни знамена от борова дървесина, Ярки цветове и устойчи?

Zigvert Обръщение към Небето, Тенис на Флаг Дърво Флаг 8 x5 Настолен Комплект Настолен пръчка Черна Основа - Настолни знамена

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Технически характеристики : Размери хартата 8,2 "x 5,5" (Wx L), височината на полюса : 11,8" Диаметър на основата : 2,3" Пратката включва : 1 х пластмасова поставка и 1 х флаг с изображение на небесното дърво. Материал : Изработен от 100% полиестер, издръжлив.Цвят на хартата е много ясен и ярък, той идва с пластмасова поставка за знаме на Норвегия постоянно стоеше на бюрото си. Замяна поставка за настолен хартата от бор : можете да смените различните знамена на стойка.Идеален за показване на страната, на държавата, любимия си спортен отбор или личен хартата на бюрото си или на рафт.Нашият настолен флаг от бор е необходим както за любителите на историята, така и горд американците.Флаг отдава почит на Джордж Вашингтон и независимостта на нашата велика страна.Този флаг е идеален за празник на 4 юли, тъй като за първи път той бе повдигнат на известния конгрес на "Обръщение към небесата".Технически характеристики : Размери хартата 8,2 "x 5,5" (Wx L), височината на полюса : 11,8" Диаметър на основата : 2,3". Пратката включва : 1 х пластмасова поставка и 1 х флаг с изображение на небесното дърво. Материал : Изработен от 100% полиестер, издръжлив.Цвят на хартата е много ясен и ярък, той идва с пластмасова поставка за знаме на Норвегия постоянно стоеше на бюрото си. Замяна поставка за настолен хартата от бор : можете да смените различните знамена на стойка.Идеален за показване на страната, на държавата, любимия си спортен отбор или личен хартата на бюрото си или на рафт.Нашият настолен флаг от бор е необходим както за любителите на историята, така и горд американците.Флаг отдава почит на Джордж Вашингтон и независимостта на нашата велика страна.Този флаг е идеален за празник на 4 юли, тъй като за първи път той бе повдигнат на известния конгрес на "Обръщение към небесата".

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория