• Ново
DOITOOL 1 бр. Плот Притежателя на Капака Органайзер За Капак на Тигана Притежателя на Капака Стойка За Саксии Стойка За капака на Тигана Полк За дъска за Табла Полк За к?

DOITOOL 1 бр. Плот Притежателя на Капака Органайзер За Капак на Тигана Притежателя на Капака Стойка За Саксии Стойка За капака

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

въглеродна стоманаРАФТОВЕ за съхранение - Многофункционален кухненски рафтове за съхранение, не който се страхува от влага и има висока носеща способност.Срок НА СЪХРАНЕНИЕ - антикорозионна и стабилна, с много дълъг живот.ПОСТАВКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Благодарение на простия и высококлассному дизайн на нашата сапунерка ще направи вашата стая е красив и подреден, по-добро качество на живот.КУХНЯ-ЧАСОВА - Отлично полиран въглеродна стомана гладка на пипане, и никога не трябва да се притеснявате за това, че сте пораните ръце.ПРИБОРИ за готвене за ДОМА - Изработени от висококачествена въглеродна стомана, сверхпрочная, устойчив на корозия.Списък на пакетите 1 x Рафтове за съхранение Характеристики -Благодарение на простия и высококлассному дизайн на нашата сапунерка ще направи вашата стая е красив и чист, подобряване на качеството на живот на притежателя на капаци за тенджери.48 инча стойка за капака на вратите на гардероба. - Отлично полиран въглеродна стомана гладка на пипане, и никога не трябва да се притеснявате за това, че сте пораните ръце домашна посуда. - Материал : Поставка за капака на тигана от въглеродна стомана. - На външен вид изделия се характеризира с простота и капацитет на притежателя на капаци за тенджери и тигани. - Антикоррозийный и устойчив органайзер за капак на тигана с много дълъг живот. - Произведен от висококачествена въглеродна стомана, сверхпрочный и антикоррозийный, трайни кухненски рафтове. - Цвят : Черен титуляр и дъска за табла.Информация за стоки, богат на функции часова рецепция и Безплатен поставка за съхранение с перфорации ще запази дъска за рязане на борда суха, което ще осигури вашето здраве. органайзер за капак на тигана може да бъде за дома или хотела.Кухненски принадлежности, Кухненски титуляр за съхранение ще помогне да въведе ред в кухнята.титуляр капаци за тенджери и тигани Ако искате да имате многоцелевую багажник за кухненски плот, а след това този многофункционален държач за съхранение може да ви помогне.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория