• Ново
One Minute Manicure – Хидратиращ Солен скраб – 13 грама – Професионална формула За беля, възстановяване и хидратация на кожата – Обогатен с растителни масла и натурални мо?

One Minute Manicure – Хидратиращ Солен скраб – 13 грама – Професионална формула За беля, възстановяване и хидратация на кожата

Rating 
BGN 14.14

Сума
Налично за поръчка

Ексфолира, възстанови и хидратира кожата с помощта на висококачествена смес от масла на растителна основа и минерални соли от Мъртво море на тройната мелене Буркан на 13 грама. Повече от 130 процедури в нашата фирмена един буркан с лъжица.Овлажнява кожата премиальной смес от масла на растителна основа и минерални соли от Мъртво море на тройната мелене.Ексфолира, възстанови и хидратира кожата с помощта на висококачествена смес от масла на растителна основа и минерални соли от Мъртво море на тройната мелене. Буркан на 13 грама. Повече от 130 процедури в нашата фирмена един буркан с лъжица.Овлажнява кожата премиальной смес от масла на растителна основа и минерални соли от Мъртво море на тройната мелене. * Отказ от отговорност : Тези изявления не са оценени от FDA.Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.Ако имате някакви опасения за собствения си здраве, вие винаги трябва да се консултирате с лекар или друг медицински специалист.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория