• Ново
PartyKindom Преносим Вентилатор Преносим Вентилатор Вентилатори Вентилатори Ръчен Мини-Фен Лятно Охлаждане Мини Клип на Стил Вентилатор за Офис (Настолен Вентилатор Н?

PartyKindom Преносим Вентилатор Преносим Вентилатор Вентилатори Вентилатори Ръчен Мини-Фен Лятно Охлаждане Мини Клип на Стил

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[Лек] нето Тегло 70 грама и размер на около 6, 50 X6, 00 X14, 00 см / 2, 55 X2, 36 X5, 50 инча, можете да го сложите в джоба си и вземат със себе си за употреба на открито или за четене, спорт, чакане на опашка [Материал на премиум] Този калъф е изработен от нов вид материал ABS и USB-захранване, за да се гарантира качество и дълготрайност, на различни технологии за постигане на ниско ниво на шум от вятър, вятър. [Дизайн на лопатките] Оборудван с 5 бр. дискове на предното фен, въртящи се остриета, приносящими прохладата на лятото. [Лесна за употреба] Лесна инсталация и да бъдат откъснати един от ключовете за превключване на режима на работа на машината е малък вентилатор, който може някъде да прикачите. [Най-добрият избор за подарък] Добра и подходяща за мини-фен, като подарък за семейството или приятели.Описание Ръчен мини-fan охлаждане годишна Творчески мини-fan в стил клипове за офис (розово) Характеристики - Цвят : розов.- Размер : 6,5x6x14 виж - Материал : ABS Помещение, включваща 1 * вентилатор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория